New York, New York!

New York, New York!

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 15 Eylül 2010
New York, New York!
Marc Jacobs


Marc Jacobs’ın 70’leri sevgiyle andığı koleksiyonunda, Jerry Hall, Bianca Jagger ve Taxi Driver filmindeki rolüyle Jodie Foster’dan izler bulduk. Yüksek belli dökümlü pantolonlar, uzun elbiseler, saçları ve omuzları süsleyen dev ebatlardaki çiçekler... Taptaze baharı karşılamak için ihtiyaç duyacağımız her şey bu koleksiyondaydı. Renk paletinin tarçından şerbete uzanan çeşitliliği de bizi mest etti.


NFW Marc Jacobs galerisi için tıklayın.





Derek Lam


Derek Lam’ın retro tatlar barındırmasına rağmen tamamen modern bir havaya sahip koleksiyonu harikaydı. Defilenin açılışında karşımıza çıkan yüksek belli, geniş paçalı jean’ler, aklımıza Charlie’s Angels karakterlerini getirdi. Koleksiyonun kapanışını yapan uçuşan şifonlardan uzun elbiseler de 70’lere selam niteliği taşıyordu.


NFW Derek Lam galerisi için tıklayın.



Herve Leger by Max Azria



Herve Leger by Max Azria, Marie Antoinette hisli bandaj elbiseleriyle kalbimizi çaldı. Koleksiyonun pastel tonları da bu hissiyatı tamamladı. Herve Leger’e has seksapelin de eksik olmadığı defilede, elbiselerde iç çamaşırı detaylarının bize göz kırpması da hoşumuza gitti.


NFW Herve Leger by Max Azria galerisi için tıklayın.



SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Temmuz-Ağustos Sayısı

ELLE Temmuz-Ağustos Sayısı

ELLE Temmuz-Ağustos sayısı 80 sayfalık ELLE Style Awards 2024 eki ile birlikte çıktı!

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.