2020 MET GALA ERTELENDİ!

Metropolitan Museum of Art, geçen hafta koronavirüs salgını ile ilgili endişeler nedeniyle süresiz olarak kapandı. Şimdi ise sıre 2020 Met Gala'ya geldi...

Deniz Akkaya DENİZ AKKAYA 17 Mart 2020
2020 MET GALA ERTELENDİ! Getty Images

Genellikle Mayıs ayının ilk Pazartesi günü gerçekleşen yılın en gözde moda etkinliği, 4 Mayıs'tan ileri bir tarihe, koronavirüs salgını sona erene kadar ertelendi. Henüz yeni bir tarih açıklanmadı.

Met sözcüsü, CDC'nin (ABD Hastalık Kontrol ve Korunma Merkezi) önümüzdeki 8 hafta boyunca 50'den fazla kişinin katılım sağlayacağı hiçbir toplantının yapılmamasını önerdiğini söyledi. "Bu tavsiye doğrultusunda, 15 Mayıs'a kadarki tüm programlar ve etkinlikler iptal edilmiş veya ertelenmiştir."

Sergi küratörü Tom Bolton, New York Times ile yaptığı röportajda Kasım ayında gecenin teması hakkında konuşmuştu. Bolton, "Moda, göz ardı edilemez derecede zamana bağlı. Sadece zamanın ruhunu yansıtmakla kalmaz, aynı zamanda zamanla değişir ve gelişir" demişti.

2020 Met Gala'nın ünlü eş başkanları arasında Louis Vuitton'un kreatif direktörü Nicolas Ghesquière, markanın elçisi Emma Stone, Lin-Manuel Miranda ve Meryl Streep yer alıyor. Etkinlik, Selena Gomez, Lady Gaga ve daha fazlası gibi Hollywood'un en gözde isimlerinin katıldığı, senenin en prestijli etkinliklerinden biridir.



SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

Yeni sayımızın kapağında oyuncu Hazar Güçlü var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.