2020 VMA ÖDÜLLERİ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER

VMA Ödülleri bir müzik festivali havası ile gerçekleşecek…

ALYA BARUTOĞLU ALYA BARUTOĞLU 18 Ağustos 2020
2020 VMA ÖDÜLLERİ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER Getty Images

Birkaç ay öncesine kadar New York’ta bir parti düzenlenebileceğini düşünmezdik! Şimdi ise yerel enfeksiyon oranının %1’in altına düşmesi, okulların ve spor salonların açılması ile birlikte New York daha optimist olabiliyor. 30 Ağustos’ta 2020 MTV Video Müzik Ödüllerini ağırlamayı planlayan New York, dijital yerine fiziksel bir tören gerçekleştirecek. COVID-19 salgınından beri New York’ta gerçekleşecek ilk büyük etkinlik olan VMA Ödülleri Barclays Center yerine müzik festivali havasında açık havada gerçekleşecek. 

“2020 VMA Ödülleri 30 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek ve New York’un direncini kutlayacak. Şehir genelinde açık hava performansları ile gerçekleşecek törende şehrin ve eyaletin önlemlerine uygun olarak sınırlı sayıda seyirci veya seyircisiz gösterimler olacak.”  açıklamasını yapan MTV ve Barclays Center, ödül töreni hakkında detayları paylaştı. 

Heyecan verici şovlar ile New York’un ‘cool’ semtlerine dikkat çekmeyi planlayan MTV VMA Ödülleri, 2021’de Barclays Center’a geri dönmeyi planladığını belirtti. Keke Palmer’ın sunacağı törende BTS, Lady Gaga, Doja Cat, Miley Cyrus, CNCO, J Balvin, Maluma, Roddy Ricch ve The Weeknd gibi isimler sahne alacak. Yeni ‘Midnight Sky’ single parçasını ilk defa canlı performansta söyleyecek olan Miley Cyrus’un yanı sıra Lady Gaga ve Ariana Grande’nin dokuz ödül adaylığı dikkat çekiyor. Grande ve Gaga’dan sonra en çok ödül adaylığı bulunan isimler ise 6 adaylık ile Billie Eilish ve The Weeknd. Yaşadığımız sürece uygun olarak iki yeni kategori daha ekleyen MTV, bu yıl ‘Evden En İyi Müzik Videosu’ ve ‘En İyi Karantina Performansı’ ödülleri de verecek. Canlı yayın ile MTV’nin internet sitesi üzerinden yayınlanacak olan ödül törenini 30 Ağustos’ta izleyebilirsiniz. 


ETİKETLER
SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

Yeni sayımızın kapağında oyuncu Hazar Güçlü var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.