2022 GRAMMY ÖDÜLLERİ ERTELENDİ

Grammy Ödülleri iki sene üst üste ertelenmiş oldu...

ALYA BARUTOĞLU ALYA BARUTOĞLU 09 Ocak 2022
2022 GRAMMY ÖDÜLLERİ ERTELENDİ Getty Images

2022’nin ilk günlerinde sosyal medyada şu paylaşımı gördüğünüze eminiz: “2022’nin sesli olarak 2020 too diye okunduğunu fark ettiğiniz an…” Bu paylaşımı gördükten sonra telefonunuzu kapatıp 2022’nin 2020 gibi olmamasını dilediğinizi düşünüyoruz. Biz de! Ancak ne yazık ki medyadaki haberler ödül törenleri konusunda iki sene önceki duruma benzer şeyler yaşayacağımızı gösteriyor.

Geçtiğimiz sene de açıklanan tarihte gerçekleşmeyen Grammy Ödülleri, bu yıl da belirtilen gün gerçekleşmeyecek. Geçtiğimiz Çarşamba günü 64. Grammy Ödülleri hakkında bir açıklama yayınlayan Recording Academy ve CBS, “Şehir ve eyalet görevlileri, sağlık ve güvenlik uzmanları, partnerlerimiz ve sanat camiası ile dikkatli gözden geçirmelerin ardından, Recording Academy ve CBS 64. Grammy Ödül Törenini erteleme kararı aldı. Müzik topluluğumuzun, seyircilerimizin ve şovumuzun gerçekleşmesi için yorulmadan çalışan ekibimizin sağlığı ve güvenliği her zaman önceliğimiz. Omicron varyantı etrafındaki belirsizlikler sebebiyle, ödül törenini 31 Ocak’ta gerçekleştirmenin oldukça riskli olduğunu düşünüyoruz” yazdı. 

Pandemideki belirsizlik hala devam ettiği için Recording Academy veya CBS henüz yeni bir tarih açıklamadı. Grammy Ödülleri, ülkenin ve dünyanın sağlık durumuna göre yeni bir tarihte gerçekleşecek. 


ETİKETLER
SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

Yeni sayımızın kapağında oyuncu Hazar Güçlü var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.