DARIA’NIN ALTIN ÇAĞI

Sezonun en iyi kampanya yüzlerinden biri: Daria Werbowy!

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 10 Ağustos 2014
DARIA’NIN ALTIN ÇAĞI
Daria Werbowy, son iki yıldır kampanya yüzü olduğu Mango'dan sonra modayla çok ilgili olmayan insanlar tarafından dahi tanınmaya başlandı. Ve Ukrayna asıllı 30 yaşındaki top model bu sezonda birçok markanın kampanya yüzü oldu.





En çok kazanan 10 model arasında gösterilen Daria, bu yıla kadar en büyük dergilere defalarca kez kapak olmanın dışında yine dev markaların kampanya yüzü olmuştu. Bu yıl onu Lancome, Celine, AG Jeans, Equipment,Tiffany&Co ve yine Mango'nun kampanyalarında birbirinden farklı halleriyle görüyoruz. Hepsine yakından bakmak için galerimizi ziyaret edebilirsiniz. Daria'nın kendi dünyasını merak ediyorsanız Instagram / @dotwillow'a bir göz atın.

SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Haziran 2026 Sayısı Çıktı!

ELLE Haziran 2026 Sayısı Çıktı!

Güçlü görünme ihtiyacının ötesinde, sadece olduğu haliyle kendini sevmeyi öğrenmiş ve her yeni deneyimle dönüşürken daha derin bir parçasına yaklaşan oyuncu Pınar Deniz, ELLE Türkiye Haziran sayısı kapağıyla karşınızda.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.