2019 TERAZİ BURCU YORUMU

Güzelliğin yıldızı Venüs’ün burcu Terazi 2019’da yaşamını kökünden yapılandırmayı sürdürüyor. Eğitim ve iletişim imkânları açısından oldukça zengin ve destekleyici bir yıl sizi bekliyor.

Pınar Atmaca PINAR ATMACA 23 Aralık 2018
2019 TERAZİ BURCU YORUMU

Yeni yılda Terazi burçları için yapılanma süreci devam ediyor. Geçtiğimiz yıl başlayan bu süreçte ev ve aileye ilişkin konularda aslında önemli bir dönemeci ardınızda bıraktınız. Artık attığınız bu temellerin üzerine inşa etme zamanındasınız. Satürn’ün bu alanda verdiği derslerin, kazandırdığı deneyim ve olgunlaşmanın ardından, Plüton'un getirdiği büyük dönüşüm enerjisiyle kendinizi çok daha güçlü, kararlı ve istikrarlı hissedebilirsiniz artık. 

Şimdi artık bu yapıya bir görünüm kazandırma, bir tarz verme aşamasındasınız. Uranüs 6 Mart’a kadar ilişkiler açısından sürpriz gelişmelere, birlikteliklere, ortaklıklara işaret edebilir. Karşılarındaki kişilerden, eşlerinden, ortaklarından, rakiplerinden beklemediklerini görme zamanı bu süreç, hem iyi hem de kötü yönde. Dolayısıyla ilişkiler alanında adımlar biraz daha tekin atılmalı. Ardından Uranüs artık uzun bir süreliğine, yaklaşık 7 yıl kadar yeni yerinde olacak. Bu uzunca süreçte ortak maddi konularda, ortak iş ve yatırımlar alanında önemli değişimler sizi bekliyor. Şans yıldızı Jüpiter ise özellikle eğitimle ilgili alanlarda sizi destekliyor. Sevdiğiniz, ilgi duyduğunuz, merak ettiğiniz bir alanda bir eğitime başlayabilir ve Satürn’ün desteğiyle bunu zaman içinde işe dönüştürebilirsiniz. Ayrıca iletişim ve ifade gücü açısından da oldukça şanslısınız. Güzel konuşmalarınız ve yazılarınızla çevrenizdekileri etkileyebilir, ikna gücünüzü kullanabilirsiniz. Kendinizi en iyi şekilde ifade etmenin, dil becerilerinizle, yeteneklerinizle kendinizi göstermenin zamanı olabilir 2019.

Bu yılın Güneş tutulmaları sizi etkileyen önemli eksenlerde. İlk tutulma ev ve aile konularında yeni başlangıçları tetiklerken yeni bir evi, bir taşınmayı, ailenize katılan yeni bir üyeyi gündeminize getirebilir. İkinci tutulma iş ve kariyer alanında yeniliklere işaret edebilir, yeni bir iş veya kariyer başlangıcı yapabilirsiniz.

TERAZİ BURCU: 2019’da Aşk

2019’da aşkı en yakınınızda bulabilirsiniz. Eğitim alıyorsanız bu kişi bir okul arkadaşınız ya da oturduğunuz ev veya semtteki bir komşunuz olabilir. Çevrenize iyi bakın zira sizi beğenenler etrafınızı sarabilir. 1-26 Mart, 20 Nisan-15 Mayıs, 14 Eylül-8 Ekim arası aşktan yana şanslı dönemleriniz olabilir. Bu dönemlerde ışığınızla pırıl pırıl parlarken bir cazibe merkezi olabilirsiniz. Yıl boyunca çalışma ortamınızda veya gündelik yaşamınızda aldatıcı veya yanıltıcı olabilecek kişilere ve ilişkilere dikkat etmelisiniz.

TERAZİ BURCU: 2019’da İş ve Para

Uranüs 6 Mart’tan itibaren özellikle ortak maddi konularda, iş ve para konularında adımlarınızı daha dikkatli ve temkinli atmanız gereken bir döneme işaret ediyor. Bu sürecin başlamasıyla birlikte önemli değişimleri bekleyebilirsiniz özellikle iş ve parayla bağlantılı alan ve konularda. Ortak kazançları, gelirleri daha iyi idare etmeniz konulu bazı sürpriz ve beklenmedik gelişmelere ve derslere hazırlıklı olmalısınız. 1 Ocak – 14 Şubat arası ortaklıklar açısından hararetli bir dönem olabilir. 16 Mayıs-1 Temmuz arasında ise iş ve kariyer alanında epeyce yorulabilirsiniz. 19 Kasım sonrasında harcama ve alışverişlere biraz daha dikkat etmek gerekebilir. 6-29 Mart, 8-31 Temmuz, 1-20 Kasım tarihleri arasındaki Merkür retrosunda ise anlaşma ve pazarlıklar, ticaret konularında biraz daha titiz ve ağırdan almak gerekebilir.

TERAZİ BURCU: 2019’da Sağlık

 Sağlığınız konusunda kafanız da karışık olabilir, kafanızı karıştıran durumlar da söz konusu olabilir. Dolayısıyla bu alanda aslında belki de başkalarına danışmak, bir fikir almak en iyisi olabilir ancak bu kişiyi seçme konusunda da dikkatli davranmalısınız. 18 Ağustos-4 Ekim arasında kontrolünüz dışı durumların getirebileceği ihmal ve tedbirsizlikler karşısında temkinli olmalısınız. 4 Ekim-19 Kasım arasında ise enerjinizi doğru ve yerinde kullanmaya, kendinizi tüketip rahatsızlanmamaya özen göstermelisiniz.


SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

Yeni sayımızın kapağında oyuncu Hazar Güçlü var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.