Zarif dokunuşlarla şekillenen sofistike atmosferi, özenle hazırlanmış gastronomi deneyimleri, Akdeniz’in cömertliğiyle, Uzak Doğu’nun rafine sadeliğini buluşturan Suyah Pool Club’ı ve ailelere özel yaratıcı içerikleriyle Susona Bodrum misafirlerine, her anı incelikle düşünülmüş bir tatil vaad ediyor.
Susona Bodrum’un gastronomi anlayışı, deneyimli Executive Şef Kaan Yıldırım’ın liderliğinde, yerel malzemelerle şekillenen rafine menüler sunuyor. Otelin gün boyu hizmet veren ana restoranı Ezi, Michelin Rehberi tavsiye listesinde iki yıl üst üste önerilen, İncili Gastronomi Rehberi'nde 4 İnci alan ve Gault & Millau tarafından tavsiye edilen mutfağıyla Malva Restaurant, Head Chef Gürkan Tümsek’in liderliğinde Susona’nın gastronomi vizyonunun sofistike ve çevreci yüzünü temsil ediyor.
Akdeniz Cömertliği, Uzak Doğu'nun Sadeliği: Suyah Pool Club
“Sessiz lüks” anlayışıyla tasarlanan özgün atmosferiyle Bodrum’un yaz ritmini yeniden tanımlamaya hazırlanan Suyah Pool Club, ismini Japonca “su” ve “ev” kelimelerinin birleşiminden alıyor. İtalyan ve Japon kültürlerinden ilham alan Suyah Pool Club, Akdeniz sıcaklığıyla Uzak Doğu’nun yalın zarafetini bir araya getiren özgün konseptiyle, sadece bir havuz deneyiminden çok daha fazlasını sunuyor. Suyah’ın özünde bulunan “Fluid Harmony – Akışkan Uyum” anlayışı, mekânın tasarımından gastronomisine kadar her detaya yansıyor.
Ailelere Özel Bir Konaklama Deneyimi
Yaz sezonu için yeni bir deneyim sunmak üzere hizmete giren Aile Süiti, sayısı 6 kişiye kadar olan ailelere konforlu bir alan yaratıyor. İki ayrı özel havuz, donanımlı mutfak ve altı kişilik konaklama kapasitesiyle dikkat çeken süit hem mahremiyet hem de geniş yaşam alanı arayan misafirler için ideal bir seçenek oluşturuyor.
Yeni sezonda Susona Bodrum’un ödüllü spa merkezi Spa Soul duyulara ve ruha hitap ederken, sonsuzluk havuzu da misafirlerin kullanımına sunuluyor.