2018 PİRELLİ TAKVİMİ

Pirelli’nin 2018 takvimi, Alice Harikalar Diyarı’nı daha önce hiç görmediğiniz şekilde sizlere sunuyor.

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 24 Temmuz 2017
2018 PİRELLİ TAKVİMİ

Çekimlerini ünlü moda fotoğrafçısı Tim Walker’in yaptığı, stilistliğini  Edward Enninful’un üstlendiği bu mükemmel çekimin ilk bakışı bu hafta yayınlandı. Mankenler yalnızca siyahi model, aktör müzisyen ve sanatçılardan oluşuyor. Naomi Campbell, P. Diddy, RuPaul, Lupita Nyong’s, Sasha Lane bu isimlerden yalnızca birkaçı.

“Her ırktan ve renkten insan peri masallarıyla özdeşleşebilmelidir. Daha önce hiç siyahi bir Alice olmadı bu yüzden masal karakterlerinin sınırlarını zorlayarak güzelliğin farklı formlarını göstermek istedim.” diyen Tim Walker karşımıza Sudan asıllı Avusturalya’lı model Duckie Thot’u alışılmışın dışında bir Alice olarak çıkartıyor. Eningful ise yenilikçi ve farklı Alice düşüncesi hakkında şöyle söylüyor: “İçinde yaşadığımız dünyayı düşünürsek bazen hepimiz tavşan deliğinden düşüyor hissine kapılıyoruz. Benim için Alice’i modern dünyaya tekrar tanıtmak harika bir işti.”

Modellik dünyasında henüz yeni olan Alice rolündeki Thot proje için: “Kendi peri masalımı yaşadığımı hissettim. Bu kadar önemli bir mesaj veren projede yer almaktan gurur duyuyorum” dedi.

Pirelli, güzelliğin sürekli kalıplara sokulduğu bu zamanlarda kültürel ön yargıları yıkarak, hepimizi bir kez daha düşündürecek mükemmel bir projeye imza atmış. Kim olursak olalım bir masal kahramanı olabileceğimizi gösteren bu harika çekimden ve kamera arkasından bazı görüntüler foto galeride.

Yazı: Burcu Köleli


SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Mart Sayısı Çıktı!

ELLE Mart Sayısı Çıktı!

Baharı Hande Erçel ile karşılıyoruz.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.