2019 EMMY ÖDÜL TÖRENİ'NİN SUNUCUSU OLMAYACAK

Fox'un CEO'su bu seneki törende sunucu olmayacağı dedikodularını doğruladı.

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 08 Ağustos 2019
2019 EMMY ÖDÜL TÖRENİ'NİN SUNUCUSU OLMAYACAK Getty Images

Collier, sunucu olmayacak olması törenin başlangıcında bir şey olmayacağı anlamanına gelmediğini söyledi. Başarılı CEO, "Birçok sürpriz olacak, eğlenceli olacak, depresif değil" dedi.

Bir sunucu olmasını etraflıca düşündüklerinin altını çizen Collier sonunda, bir sunucu üzerine bu kadar vakit harcamak yerine törene aday diziler için vakit harcamayı daha mantıklı bulduklarını söyledi. "Düşündüm ki, bazı Amerikan yapımı diziler için eşsiz bir yıl oldu ve bence yapımcılar şu sonuca vardı, bu dizilere daha fazla zaman ayırmak onları yüceltmenin başka bir yolu olacak" dedi.

Yapım ile ilgili diğer detaylar hala çalışma aşamasında ve sır gibi saklanıyor. Geçen sene NBC'de yayınlanan törenin sunuculuğunu, Michael Che ve Colin Jost yapmıştı. 2020 Emmy Ödül Töreni ise ABC'de yayınlanacak.

2019 Emmy Ödül Töreni Pazar günü, 22 Eylül’ü 23 Eylül’e bağlayan gece saat 03.00’den itibaren Digiturk 1. Kanal, beIN SERIES Comedy kanalı ile beIN CONNECT web, cep ve tablet uygulamalarındaki Canlı TV kategorisinden takip edilebilecek.


ETİKETLER
SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

Yeni sayımızın kapağında oyuncu Hazar Güçlü var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.