ARZU NESNESİ AYAKKABILAR

Kelebekler, ruj ve çok daha fazlasıyla ayaklarımız için kurulan bir dünya!

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 18 Ekim 2014
ARZU NESNESİ AYAKKABILAR






Alberto Guardiani'yi bilmeyen var mı? Evet henüz bu isme aşina olmayabilirsiniz belki. O zaman sorumuzu yineliyor ve ruj ve kelebekli topuklu ayakkabıları görmeyen var mı diye soruyoruz! İşte bu ikonik modellerin yanı sıra birçok şık ayakkabı tasarımının da yaratıcısı olan marka Türkiye'deki ilk mağazasını geçen kasım ayında Ankara'da Next Level AVM'de açmıştı.





Markanın artık alametifarikası haline gelen Flutterby adlı kelebek topuklu seri ve Lipstick Heel adlı ruj şeklinde topuklara sahip serisi dışında bu sezon herbiri ‘arzu nesnesine' dönüşecek onlarca farklı modeli var.





Alberto Guardiani ve Guardiani Sports başlıkları altında toplanan modeller ince işçilik, kaliteli malzeme ve yüksek tasarımların ‘mutlu birlikteliği' olarak tanımlanabilir.





Burada sadece radarımıza takılan birkaç modele yer verebildik ancak, siz www.albertoguardiani.com adresine giderek bakması bile yeterince doyurucu olan modelleri detaylı biçimde inceleyebilirsiniz. 36'dan 41 numaraya kadar üretilen ayakkabıların yanı sıra kısıtlı ama son derece şık çantalar da sunan markanın modellerini online olarak da satın alabildiğinizi de müjdeleyelim!





Son bir not: Biz haliyle kadın modellerini aldık radarımıza ama markanın erkek modelleri de oldukça şık!

SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

Yeni sayımızın kapağında oyuncu Hazar Güçlü var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.