DB BERDAN: "BARIŞ,SEVGİ VE BEYİN"

DB Berdan, İlkbahar/Yaz'16 koleksiyonunu sundu.

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 20 Nisan 2016
DB BERDAN: "BARIŞ,SEVGİ VE BEYİN"
DB Berdan, “Peace Love And Brainzzz” isimli İlkbahar-Yaz 2016 koleksiyonunu, Gızıa Gate Nişantaşı'nda tanıttı. Her koleksiyonuyla farklı duruşlarını sergileyen Deniz-Begüm Berdan ikilisinin Nişantaşı Gızıa Gate' de yaptıkları Trunk Show'a aralarında Feryal Gülman, Ahu Yağtu, Eliz Sakuçoğlu ve Gül Gölge Saygı gibi isimlerin bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.





Daracık formlarıyla kadının seksiliğini ortaya çıkaran “Peace Love And Brainzzz” koleksiyonu ilhamını 90'lar gotik kültürünün kara mizah anlayışından aldı. Eğlenceli ama keskin parçaların, siyah ve canlı renklerle birleştiği parçalar ön plandaydı. DB Berdan'ın imza işlerinden olan egzantrik nakışlar da koleksiyonun dikkat çeken detayları arasında yerini aldı.

ETİKETLER
SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Haziran 2026 Sayısı Çıktı!

ELLE Haziran 2026 Sayısı Çıktı!

Güçlü görünme ihtiyacının ötesinde, sadece olduğu haliyle kendini sevmeyi öğrenmiş ve her yeni deneyimle dönüşürken daha derin bir parçasına yaklaşan oyuncu Pınar Deniz, ELLE Türkiye Haziran sayısı kapağıyla karşınızda.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.