WANG X CARA

Kafamızın karıştığını sanmayın iki koleksiyon arasındaki benzerlik haberimizde!

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 17 Ekim 2014
WANG X CARA









Markaların moda, müzik ve sanat dünyasından isimlerle, farklı iş birliktelikleri yapmasına alıştık. Özellikle bu yıl oldukça fazla örneğini gördüğümüz bu çalışmaların sonuncularından Cara Delevingne ve DKNY ile Alexander Wang ve H&M'deyse oldukça benzer parçalar olması dikkatimizi çekti.





Alexander Wang gibi genç yaşta kendi markasını ‘en iyiler' arasına taşıyan ve yine dev moda evlerinden Balenciaga'nın kreatif direktörü olarak birçok rakibini geride bırakan bir yeteneği; modanın mutfağında değil, kamera önünde olan model-oyuncu Cara Delevingne ile kıyaslamayacağız. Tabii bu, iki iş birliği arasındaki benzer parçaları da görmezden geleceğimiz anlamına gelmiyor. Örneğin, ikisinin de isminin yazdığı bereler ilginç bir rastlantı değil mi? Keza, scuba dokusunu kullandıkları beyaz, gri ve siyah renklerdeki spor tasarımları da iki koleksiyonun kesişen noktalarından.





Normcore trendinin yükselişine ayak uydurduklarından olsa gerek klasik renkler ve göz yormayan tasarımları tercih etmeleri hoşumuza gitti ama tasarımlarda yazan kocaman marka isimlerinin görüntüsünden emin değiliz. Bunun nedeni isimlerini ne kadar büyük yazarlarsa, alışveriş çılgınlarını o kadar etkileyeceklerini düşünmeleri olabilir mi? Cevabı size bırakıyoruz. Bize sorarsanız ismin görünmesindense tasarımın kalitesinin konuşmasını tercih ederiz.









SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

Yeni sayımızın kapağında oyuncu Hazar Güçlü var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.