2015 ASTROLOJİ: TERAZİ

Yeni yılda Terazi burcunu neler bekliyor, tüm detaylar haberimizde!

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 05 Ocak 2015
2015 ASTROLOJİ: TERAZİ
Genel Bakış:


Satürn 2015 yılında sizi düşünme, öğrenme, iletişim ve kardeşlerinizle olan ilişkileriniz konusunda sınava tabi tutacak sevgili Teraziler. Tökezlemeden, kem küm etmeden ya da çam devirmeden kendinizi ifade etmek epey alıştırma gerektiren bir yetenek. 2015'te zihninizin nasıl çalıştığını incelemek için bol bol fırsat bulacaksınız. Düşünce ve konuşma kalıplarınızı gözden geçirirseniz, dışarıdan nasıl göründüğünüz hakkında da fikir edinebilirsiniz. Zihninizin sakinliğini korumak için meditasyon büyük önem taşıyor. 2015 hayat akışınızda ilişkiler ve iletişim kocaman puntolu manşetlerle yazılıyor sevgili Teraziler. Kuzey Düğümü bir yıl daha burcunuzda kalacak. Denge ve zarafet konusunda öğrendiklerinizi uygulamaya çağrılıyorsunuz. İlişkiler ve ortaklık konularını biraz takıntı haline getirebilirsiniz. Aynalarla dolu odalardan geçerek kendinizi keşfederken bu yıl enerjinizin büyük kısmını ilişkilere ayırmayı sürdürüyorsunuz. Kendinizi başkalarının gözüyle görmek size iyi geliyor. Gücünüzden vazgeçmeyin ve içinizdeki güzelliklerle teması kaybetmeyin. Bağımsızlık ve bağlılık arasındaki dengeyi tutturmaya çalışmak başınızı döndürebilir. Nisan ayında Ay Tutulması enerjisinin burcunuzun yıldızlarını etkilemesinin ardından daha da fazla değişiklik sizi bekliyor. Bütün etkilerin ortaya çıkması altı ay kadar sürebilir. Dramatik dönüşümleri tam olarak anlayabilmek için doğum gününüzü bekleyin.~ Aşk Hayatı:


Yöneticiniz aşk gezegeni Venüs yıl boyunca seksi Mars'la üç defa buluşacak. İkili Şubat sonlarında ilişki kuşağınızda romantik bir yakınlaşma yaşayacak. Kıvılcımların uçuşmasına hazır olun. Bütün yıl bu erkeksi ve dişi enerjilerin arasındaki güçlü dansın etkisi altında geçecek. Nisan ayında burcunuzun yıldızlarını etkileyecek Ay Tutulması romantik hayatınızı bir üst seviyeye taşıyacak. Nisan'dan itibaren doğum gününüze kadar geçen sürede ilişkiler ya hızlanacak, ya sona erecek ya da dramatik ve kaderci bir dengeye kavuşacak. Jüpiter Ağustos ayına kadar sosyal yaşam kuşağınızı güzelleştirmeye devam ediyor. Bir arkadaşınız ya da arkadaşınızın arkadaşı aracılığıyla önemli bir bağlantı kurabilirsiniz. Yeni bir aşk arıyorsanız parti davetlerini reddetmeyin. Bir sonraki sevgiliniz hiç beklemediğiniz bir yerde, hiç beklemediğiniz bir şekilde karşınıza çıkacak. 2015 yılında da aşk hayatınız ön planda. 2014'ün zorlu deneyimleri ve sabit fikirleri sayesinde ne istediğinizi ve ne istemediğinizi öğrendiniz. Bağımlılık kalıplarınızdan büyük ihtimalle kurtuldunuz ama kurtulamadıysanız da endişelenmeyin. 2015, dengenizi yeniden bulacağınız yıl olacak. Gücünüze kavuşuyor ve ilişki dinamiklerinde dengeyi yakalıyorsunuz. Kişiliğinizin ne olursa olsun çatışmadan kaçınan tarafı değişim geçiriyor. ~ Kariyer ve Para:


2015 yılında başarının sırrı iletişim becerilerinde sevgili Teraziler. Kozmik Şef sizden ilişkilerde neyi isteyip neyi istemediğiniz konusunda son derece net olmanızı istiyor. Satürn ayrıca iş görüşmelerinde ve anlaşmalarında sınır çizgilerini koymanıza yardım ediyor. Herkesi mutlu edip bir yandan da dengenizi korumanız, sağduyunuza sahip çıkmanız mümkün. Sınırlarınızı önceden belirlerseniz daha sonra sözünüzden dönmek zorunda kalmazsınız. Önümüzdeki birkaç sene içinde topluluk önünde konuşma becerileriniz vurgulanıyor. Kitap yazmak, blog açmak ya da kendinizi başka şekilde ifade etmek istiyorsanız, iletişim kuşağınızdaki Satürn mesajınızı disiplin ve düzen içinde aktarmanızı destekleyecek. 2015'te kimse sizi tembellikle suçlayamayacak sevgili Teraziler. Başarı basamaklarını tırmanıyorsunuz. 2014'te başlayan yoğum çalışmalar bu yılki atılımlarınızın temelini hazırladı. Ayrıca Jüpiter de Ağustos ayına kadar başarı evinize şans ve kazanç getirecek. Yılın ilk yedi ayı boyunca sosyal yaşamdaki popülaritenizin ve başarınızın tadını çıkarın. Venüs'ün şöhret evinizde Jüpiter'e katılacağı Temmuz ayı özellikle şans dolu. Dengeye bayılsanız da kendinizi şımartma konusunda aşırıya kaçmaya eğilimlisiniz. Ağustos bitmeden kurtlarınızı dökün, çünkü Jüpiter o tarihten sonra inziva evinize geçecek. 2015'in ikinci yarısında gevşeyin ve hayal gücünüzle temasa geçin. ~ Sosyal Yaşam:


Şanslı Jüpiter sosyal yaşam kuşağınızı bolluk ve harika ilişkilerle doldurmaya Ağustos ayına dek devam edecek. 2015'te kariyerinizin en büyük destekçileri arkadaşlarınız. Doğru insanlarla doğru zamanda tanışacak kadar talihlisiniz. Ajandanızın kışa kadar programlarla dolup taşmasına hazır olun. Kış geldiğinde hareketliliğe bir mola vermeye can atacaksınız. Neyse ki Jüpiter yılın ikinci yarısında dinlenme ve inziva evinize giriyor. 2015'in ik aylarında çok eğleneceksiniz, bunun tadını çıkarın ve yaz mevsiminin ardından diğer aşırı uca geçmeye hazır olun. Ruhunuz dinlenmek isteyecek ve dengenizi bulmak için buna ihtiyacınız olacak. Ağustos sonuna kadar bol miktarda yaratıcılık, romantizm ve heyecan sizi canlı tutacak. Eylül geldiğindeyse her şeyden uzaklaşıp elektronik aletlerinizi kapatarak hiçbir şey yapmadan oturmayı arzulayacaksınız. 





Sağlık:


Sağlık hassasiyeti 2015'te de devam ediyor sevgili Teraziler. Chiron ve Neptün, algılarınızı açmayı sürdürüyorlar. Etrafınızda pozitif ve şifa verici etkiler bulunmasına özen gösterin. Sağlığınız duygusal durumunuzla yakından ilişkili. Çevrenizde olup biten her şeyi emen psişik bir sünger gibisiniz. Kendinizi güçlü bir zihinsel kaleyle kuşatıp korumaya almanız iyi bir fikir. Böylece zehir saçan insanlardan ve durumlardan korunabilirsiniz. Yiyecek konusundaki hassasiyetlerinizi belirleyin, alerjilerinizi ya da diğer rahatsızlıkları tetikleyen gıdalardan uzak durun. Sindirim sisteminize ne kadar özen gösterirseniz kendinizi o kadar iyi hissedeceksiniz. Yavaş yavaş ve bilinçli bir şekilde yiyin ve sağlıklı gıdaları tercih edin. Aşırı alkolden uzak durmanızı söylememize bile gerek yok herhalde. 

SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Mart Sayısı Çıktı!

ELLE Mart Sayısı Çıktı!

Baharı Hande Erçel ile karşılıyoruz.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.