2015 ASTROLOJİ: YAY

Yeni yılda Yay burcunu neler bekliyor, tüm detaylarıyla haberimizde!

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 05 Ocak 2015
2015 ASTROLOJİ: YAY
Genel Bakış:


Burçlar kuşağının özgür kuşu sizsiniz sevgili Yaylar. 2015 kanatlarınızı size geri verecek. Son birkaç yıldır içinde bulunduğunuz karanlık tünelden çıktıktan sonra mucizeler ve yeni başlangıçlar için hazırsınız. Gerçek ateş varlığınızı kucaklamak için eski hayatınızı katman katman attınız ve artık gölgelerden sıyrılıp ışığa çıkıyorsunuz. Bu yeni deriye alışmak için kendinize zaman tanıyın. İmajınızı, hayata ve aşka yeni bakış açınızı gözden geçirip gerekli ayarlamaları yapmak için bütün 2015 yılı sizi bekliyor. Satürn Haziran'dan Eylül'e kadar burcunuzda olacak. Kendinizi yeniden yaratma sürecine o dönemde kısa bir mola vereceksiniz. Geçirdiğiniz dönüşümlerin derinliği düşünülürse, geri dönüp bulmacanın gözden kaçmış parçalarını arama ihtiyacı duymanız normal sevgili Yaylar. Yaz aylarında 2012'de başlamış ve henüz kapanmamış duygusal bir mesele de yeniden açığa çıkacak. Önümüzdeki otuz yıl boyunca size sıkıntı vermeyecek koşullarda bir ayrılık yaşayabilmeniz için son şansınız bu. Acele etmeyin ve içinizde kırgınlık, öfke kalmadan uzaklaştığınızdan emin olun. Göklere çıkacağınız bir yıl sizi beklerken gereksiz yüklerin muhteşemlikle aranıza girmesini istemezsiniz.~ Aşk Hayatı:


2015 şahane bir yıl sevgili Yaylar. Artık sevgili adayları arasında seçim yapmaya çalışmak, kararsız kalmak yok. Gerçek aşkınız sizi bekliyor. Yalanları ve oyunları hemen tespit ediyorsunuz, bu tür numaralara vaktiniz yok. kanat açtınız yükseliyorsunuz, sevgilinizin size ayak uyduracak becerisi olması şart. Uzun süreli bir ilişkiniz varsa, yaz aylarında sonuna kadar gitmeye ya da yollarınızı ayırmaya hazır olun. Satürn, geniş vizyonunuzu artık desteklemeyen ve özünüzle uyumlu olmayan bağlantıların fişini çekiyor. Hâlâ bir sevgili arıyorsanız, Satürn'ün yıldızlarınızdaki varlığı size uygun olmayan adayları uzakta tutacak. Kaypaklar ya da sizi yönetmeye çalışacaklar yaklaşmasın. Nisan ayında ilişkileri temsil eden burçta görülecek Ay Tutulması sevgilinizde istediğiniz ve istemediğiniz özellikleri düşünmenizi sağlayacak. Bu konudaki görüşlerinizi birkaç yıldır sürekli gözden geçiriyorsunuz. Sonunda kristal berraklığında bir açıklığa kavuşacaksınız. Mars'la Venüs Mart ayında aşk kuşağınızda buluşacak. Tam da bahar canlılığı başlarken havai fişeklerin patlamasına hazır olun. 



Kariyer ve Para:



Gezegenler 2015 yılında yıldız haritanızın her köşesinde çalışarak başarınızı garanti altına alıyor sevgili Yaylar. Tek yapmanız gereken inancınızı korumak. Burcunuzdaki Satürn, kendinizi en harika biçimde ortaya koymanızı sağlayacak. Vaatlerinizi ve değerlerinizi korumak için harcadığınız çabaların ödülünü alacaksınız. Ağustos ayında kariyer kuşağınıza girecek olan şanslı yöneticiniz Jüpiter'in desteği de yanınızda. Yıl sonuna kadar yıldız haritanızın en üst noktasında ışıl ışıl parlayacak Jüpiter, on iki yıldır görmediğiniz kadar talihli bir dönem yaratacak. Eylül ve Ekim aylarında Mars da Jüpiter'e katılıyor. Bu dinamik geçiş sayesinde kendinizi mükemmel bir şekilde ifade edecek enerjiye ve özgüvene kavuşuyorsunuz, bu da başarıya giden yolda farklı bir yaklaşım yakalamanızı sağlıyor. Dikkatinizin ve tutarlılığınızın ödüllerini alacaksınız. Insanlar etrafınızda toplanıyor ve büyük ihtimalle güzel bir zam ya da gelir artışı sizi bekliyor. Plüton, finansal kuşağınızdaki uzun dönemli etkisini sürdürüyor. 2008'den beri içinde bulunduğunuz bu yenilenme döneminin akışını nasıl idare edeceğinizi kavramaya başladınız. Artık gereksiz çıkışlarla ve anı yaşayarak gelecekteki kaynakları harcamaya son. ~ Sosyal Yaşam:


Yılın ilk yarısı muhteşem yol göstericileriniz olacak. İçinizdeki öğrenci hazır, öğretmeniniz de ortaya çıkmak üzere. Seyahat de öğrenmenizin bir başka yolu. Yeni ülkeler, egzotik köşeler keşfetmeye çıkın. Ağustos ayına kadar yabancı ülkeler kuşağınızda kalacak olan Jüpiter sayesinde dünyayı görmek için pek çok fırsat yakalayacaksınız. Nisan'da uzun vadeli hedefler ve başarı evinizdeki Ay Tutulması sizi hayal bile edemeyeceğiniz biçimlerde ateşleyecek. O zaman'dan itibaren Ekim'e kadar her şeye büyük bir açık fikirlilikle yaklaşın. Çok şey değşiyor, hem de iyiye doğru. Alışmaya ve yeni bir düzen oturtmaya çalışırken dengeniz biraz bozulabilir. Unutmayın, işiniz ve iç dünyanız konusunda kendinizi ifade etmenin yepyeni bir yolunu benimsiyorsunuz. Bu tanımadığınız alanda dört bir yana koşmaya hazırsınız. Hâlâ keşfediyor ve deney yapıyorsunuz sevgili Yaylar. Sabırlı olun ve başarılarınızın tadını çıkarın. 




~ Sağlık:


Bu yıl sağlığınız sınırlarınızı nasıl belirlediğinize bağlı sevgili Yaylar. Bazı şeylere hayır demelisiniz, aksi takdirde kendinizi tüketirsiniz. Satürn'ün önümüzdeki birkaç yılı burcunuzda geçirmesi sayesinde sınır koymayı ve kendinize daha iyi bakmayı öğreneceksiniz. Tutarlı ve istikrarlı olmalısınız, o nedenle sürdürebileceğiniz sağlıklı bir ritim tutturun. Durmaksızın gezip tozmaya bayılsanız da bütün o saat farkları sisteminizi yeniden dengeye kavuşamayacak biçimde bozabilir. Geçiş dönemleri için kendinize zaman tanıyın. Daha az koşturun, daha fazla dinlenin. Sağlıklı bir yaşam tarzı sıkıcı olmak zorunda değil, gerçekçilikten uzak hiç değil. Satürn size yol gösterecek. 

SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Türkiye 25 yaşında!

Mayıs sayımızda ELLE dergisi global kodlarıyla bir araya getirdiğimiz kendi alanlarında çok başarılı tam 8 isim ve 8 marka var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.