2021 SONBAHARININ VERSACE KIZI: KIZIL SAÇLI DUA LIPA!

Versace Sonbahar/Kış 2021 kampanyasının yüzü Dua Lipa oldu.

Buse Saray BUSE SARAY 25 Haziran 2021
2021 SONBAHARININ VERSACE KIZI: KIZIL SAÇLI DUA LIPA! Getty Images

Versace'nin Sonbahar/Kış 2021 reklam kampanyasında, bugünlerin en popüler müzisyenlerinden biri olan Dua Lipa var! Kampanya, kesinlikle küresel olarak dalgalanma etkilerine sahip olacağının işaretini veriyor.



Donatella Versace, markanın Sonbahar/Kış 2021 kampanyasının yüzü olmasıyla Dua Lipa’nın "Versace Kızı" statüsünü pekiştirdi. Grammy Ödüllü sanatçı, Mert Alas ve Marcus Piggott'un objektifleriyle ortaya çıkan fotoğraflarda uzun ve ateşli kırmızı bir tonda saçlarıyla karşımıza çıkıyor. Saç rengi, Gigi'nin Mart ayı başlarında Versace şovu için buklelerini boyadığı renkten ilham alıyor.

Donatella Versace, Lipa'nın çekimler için saçını boyamaktan çekinmemesinin kendine güveninin göstergesi olduğunu söyledi. Dua Lipa saçları için "Sarışın demodeydi - sarışın olmama rağmen… Ve ateşli kırmızı, tutku ve gücün sembolüdür." dedi. Versace, önce sanatçının ses tonundan, konuşma şeklinden etkilendi. Onu tanımak istedi ve hayata karşı tutumundan etkilendi.


Versace, Lipa ile ilk olarak Şubat 2017'de Londra'daki Versus gösterisinde tanıştı ve şarkıcı o zamandan beri markayı birkaç önemli etkinlikte giydi. Lipa, Elton John'dan Madonna'ya kadar Versace ile uzun süredir devam eden bir dostluk kuran diğer dünyaca ünlü listesine katılıyor.

Güçlü kadınlar her zaman Versace için bir ilham kaynağı olmuştur ve marka onlar için tasarım yapmayı sever. Aslında, Lipa'nın 2018 Brit Ödülleri'nde Versace'nin Trésor de la Mer baskısıyla süslenmiş bir mayo ve bir kot ceket giyerek performans sergileme kararından ne kadar etkilendiğini hatırladı. Versace, Lipa için"Kendine çok güvenen, güzel, cesur, dans eden ve kendini özgür hisseden biriydi" dedi.





ETİKETLER
SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Mart Sayısı Çıktı!

ELLE Mart Sayısı Çıktı!

Baharı Hande Erçel ile karşılıyoruz.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.