2022 PIRELLI TAKVİMİ YAYINLANDI

2021’de pandemi sebebiyle iptal olan Pirelli Takvimi, bu sene tekrar bizimle!

ALYA BARUTOĞLU ALYA BARUTOĞLU 30 Kasım 2021
2022 PIRELLI TAKVİMİ YAYINLANDI Pirelli Calendar

Her sene çıkardığı takvimler ile ünlenen Pirelli, 48. edisyonunu geçtiğimiz Pazartesi günü yayınladı. Bu senenin takvimi için Cher, Grimes, Jennifer Hudson, Normani, Rita Ora, Bohan Phoenix, Iggy Pop, St. Vincent, Kali Uchis ve Saweetie ile bir araya gelen Pirelli, ‘On the Road’ adlı çekimi Kanadalı fotoğrafçı ve şarkıcı Bryan Adams ile Los Angeles ve Capri’de gerçekleştirdi. 



“Çok farklı uluslardan, müzikal geçmişlerden, yaşlardan ve profesyonel geçmişlerden gelen sanatçıları bir araya getiren bir yolculuk” diyerek yeni takvimi anlatan Pirelli bu sene de her yıl olduğu gibi farklı bir hikaye anlattı. 



“Birkaç gün içinde yolculukta olan her şeyi özetlemek çok ama çok zor olurdu. Yani yapmaya çalıştığım şey bunun bazı yönlerini temsil etmekti…. Sahne kapısından araba ve otel kapısına, tren kapısından otobüs kapısına gidiyorsunuz, yani bir sürü kapı var… Ama tüm hikaye bir seyahat hakkında” diyerek çekimleri anlatan Bryan Adams bir soru-cevap konuşmasına katıldı. 



Pandemi sebebiyle 2021 edisyonunu iptal eden Pirelli, geçtiğimiz sene takvim yerine COVID-19 araştırmalarına ve mücadelesine €100,000 bağışlamıştı. 1983’ten beri ilk defa iptal olan Pirelli takvimi 2022 edisyonu ile yeniden sevenleri ile buluşuyor. Daha önce Albert Watson, Tim Walker, Peter Lindbergh, Annie Leibovitz ve Steven Meisel gibi ünlü fotoğrafçılar tarafından çekilen Pirelli takvimi, 2022 için şarkıları ile tanıdığımız Bryan Adams’a teslim edildi. Müzik kariyerinin yanı sıra lüks markaların kampanya çekimlerinde yer alan Adams, kapsamlı fotoğrafçılık kariyeri ile de biliniyor. Geçmişte Amy Winehouse, Robbie Williams, John Boyega, Jake Bugg, Pamela Anderson, Linda Evangelista ve Cindy Crawford gibi isimleri çeken Bryan Adams’ın fotoğrafları Londra’da Saatchi Gallery’de ve National Portrait Gallery’de, Münih’teki Haus der Kunst’ta ve Stockholm’daki Fotografiska’da sergilenmişti. 


ETİKETLER
SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Türkiye 25 yaşında!

Mayıs sayımızda ELLE dergisi global kodlarıyla bir araya getirdiğimiz kendi alanlarında çok başarılı tam 8 isim ve 8 marka var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.