BU HAFTA NE İZLEYECEĞİZ?

Çocukluğumuzdan fantastik bir dünyaya yolculuk

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 01 Ağustos 2013
BU HAFTA NE İZLEYECEĞİZ?






Bu hafta izleyeceğimiz filmlerle aksiyonun keyfine varacağız. "Red 2", haftanın öne çıkan filmi. Özellikle oyuncu kadrosuyla dikkat çeken filmin yanında yine bir aksiyon olan Denzel Washington'lı "Zorlu İkili" ve fantastik filmler sevenler için Kylie Minogue'lu "Kutsal Motorlar"ı tavsiye edebiliriz. Çocukluğumuzun Şirinler efsanesi ise 2. filmiyle devam ediyor.





Red 2


Dean Parisot'un yönettiği ve c, Helen Mirren ile Catherine Zeta Jones'un oynadığı Red 2 bugünden itibaren sinemalarda izlenebilir. Özellikle oyuncu kadrosuyla haftanın en dikkat çeken yapımı Red 2, aksiyon ve komediyi harmanlıyor. 





~ Şirinler 2


Raja Gosnell'in yönettiği ve Neil Patrick Harris, Brendan Gleeson, Jayma Mays ile Sofia Vergara'nın oynadığı ve seslendirdiği Şirinler 2 (The Smurfs 2) Perşembe günü vizyona girdi. Kötü büyücü Gargamel ve Şirinler'in macerası ikinci filmde de devam ediyor. Hafta sonu değişiklik yapıp, biraz da çocukluk anılarınızı canlandırmak istiyorsanız sakın kaçırmayın. 











Filmin soundtrack albümü ise muhteşem isimlerle dolu.~ Zorlu İkili


Baltasar Kormakur'un yönettiği ve Mark Wahlberg, Denzel Washington, Paula Patton ile James Marsden'in oynadığı Zorlu İkili, aksiyon sevenlerin kaçırmaması gereken bir film.





~ Kutsal Motorlar


Leos Carax'un yönettiği ve Denis Lavant, Eva Mendes, Kylie Minogue ile Edith Scob'un oynadığı Kutsal Motorlar (Holy Motors), fantastik bir dram. Eva Mendes ve Kylie Minogue isimleriyse öne çıkıyor.











Geçen hafta vizyona giren filmlerden izlemedikleriniz varsa, fragmanlarına göz atabilirsiniz. 

SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Mart Sayısı Çıktı!

ELLE Mart Sayısı Çıktı!

Baharı Hande Erçel ile karşılıyoruz.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.