EDİTÖRLER NE YAPIYOR?

ELLE Editörlerinin bu haftaki programlarını açıklıyoruz.

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 17 Şubat 2014
EDİTÖRLER NE YAPIYOR?
Yeni bir hafta ve de editörlerimiz yine dolu programlarla karşınızda... Bakın ELLE kızları bu hafta nelerin peşinde olacak?





Selin Miloşyan – Güncel Haberler Editörü


Türk modasının önde gelen başarılı ve stil sahibi kadınlarıyla yaptığım röportaj ve çekimlerin sonuncusu bugün. Hepsi de yeni sezon trendlerini ve 2014 ilkbahar-yaz modasını yorumlarken aynı zamanda stil önerilerinde bulunuyorlar. (Solda, seçtikleri iki çantayı görüyoruz.) Kim olduklarını öğrenmek için ELLE Mart sayısını kaçırmayın ve onları dinlemeden yeni sezon alışverişine çıkmayın!



Suzan Yurdacan – Konular Editörü



Ben bu hafta Mart sayısındaki son 2 haberimi tamamlayıp elle.com.tr blog için birkaç kısa yazı hazırlayacağım. Ayrıca Handan'la,birlikte, onun iPad için hazırladığı son çekim videosunu izleyeceğiz. Sonucu görmek ve yeni sayı çıktığında okurlarla paylaşmak için sabırsızlanıyoruz, Bir de Oscar ödülleri öncesi izlemem gereken çok sayıda aday film var, sürprizleri bekleyin!~ Esra Özübek – Güzellik Editörü


Bu hafta çok yoğun geçecek. Çünkü derginin son haftası... Son konular yapılacak, eksikler tamamlanacak... Bir de Salı günü erkenden Mart ayının ortasında San Francisco'da gerçekleşecek Benefit yeni sezon toplantısına gidebilmek için Amerika vizesi başvurusunda bulunacağım. Haftanın sonuna doğru dergi bitince de Akatlar'da bir merkezde uygulanmaya başlayan su içinde bisiklet çevirme seansına gideceğim (Solda). Farklı bir deneyim yaşayacak olmak şimdiden heyecanlandırıyor beni. Sekiz seans ve yarım saat su içinde pedal çevirmek ciddi anlamda inceltiyormuş. Deneyimlerimi sizinle elle.com.tr blog'da paylaşacağım, merak edenlere duyurulur!~ Melis Ağazat – Moda Direktörü


Mart sayısına girecek çekimlerin yazıları ve takibi için ofiste olacağım. Ayrıca Salt Galata'daki !f İstanbul Michel Gondry sohbetine katılacağım.





Sıla Güven – Moda Haberleri Editörü


 !f İstanbul bileti kovalamak bu aralar aşırı 'hip' farkındayım. Onun yerine 'uncool' olmayı ve ofiste derginin kalan son işlerini ütülemeyi tercih ediyorum diyelim... (Yeni cool, uncool olmak değil mi?!)


 #jenniferlawrenceiscool~ Gülşah Öztürk – ELLE Dijital Stil Editörü


Dijital kısımda yoğunluk hiç bitmiyor: Günlük girişler dışında, her gün mutlaka hızlıca okurlarımızla paylaşmak istediğimiz son dakika haberleri oluyor. Buna yeni sezon lansmanları ve New York'ta başlayan, Londra'da devam eden moda haftaları da eklenince bir süre kıyafet görmek istememem normal değil mi?





Zaten sitemizdeki ve Instagram hesabımızdaki girişlerden de bidiğiniz gibi Londra Moda Haftası tüm hızıyla devam etmekte. Bu akşam üstü başlayacak olan ve elle.com.tr'den canlı olarak izleyebileceğiniz Burberry defilesi en çok merak ettiklerim arasında. Soldaysa New York defileleri arasından favorim Jason Wu'dan birkaç look var... 

SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

Yeni sayımızın kapağında oyuncu Hazar Güçlü var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.