ELLE EDİTÖRLERİ NE YAPIYOR?

Bu hafta ELLE'de neler olacak? İşte haftamızın yoğun gündemi...

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 14 Ocak 2014
ELLE EDİTÖRLERİ NE YAPIYOR?
Işın Görmüş – ELLE Yayın Direktörü


Bu ayki kapağımız için de her zamanki gibi çok heyecanlıyız. Dergimizin Yayın Direktörü Işın Görmüş, yine destek için en yakınımızda duruyor. Yoğun programının ilk sıralarında da Cuma günü gerçekleşecek kapak çekimimiz var.





Suzan Yurdacan – ELLE Konular Editörü


Suzan (aka Suzi) en çalışkan editörlerimizden: Herkes Şubat için koştururken o Mart için çalışıyor. Kadınlar ve iş dünyasında kadınların gücü üzerine henüz basılmamış bir kitabın kopyasını okuyor. (Yandaki fotoğrafta fotokopilerini görüyoruz.) Bunu gizli gizli yapıyor ve bize Mart sayısını beklememizi söylüyor. Fakat küçük bir ipucu vermeyi de ihmal etmiyor: Yazar çok önemli bir Amerikalı!~ Yasemin Dizdar – ELLE Alışveriş Editörü


Kolay değil tabii, tüm mağazaları didik didik etmek ve ‘en' leri ELLE okurları için bir araya getirmek. Ama bu Yasemin'in uzmanlık alanı. Alışveriş editörümüz, şu an yine iş üstünde; dergimizin her ayki sabit sayfalarından olan ‘İlk bakış' sayfalarının çekiminde. (Yandaki fotoğrafta modeli saçı yapılırken görüyoruz.)





Selin Miloşyan – ELLE Güncel Haberler Editörü


Selin, dergimizin Şubat sayısı için Fransız Sarayı'nda dört çiftle röportajda olacak. Ama bu çiftlerin ortak bir özellikleri var: Biri Fransız, diğeri Türk! Bu hayatlarında neyi farklı kılıyor merak ediyorsanız Şubat sayımızı bekleyin.~ Handan Oral-ELLE Dijital Video Editörü


İlk bakış videolarının çekiminin ardından sırada hummalı bir montaj çalışması var: Handan, sizler için son hızla iPad versiyonumuzda yer alan videoları hazırlamaya başladı bile!



Gülşah Öztürk – ELLE Dijital Moda Editörü



Bana gelince... Malum, bu ara lansmanlar, yeni sezona geçişler, eski sezondan kaçırılmayacak indirimli parçalar, yeni kampanyalar derken sürekli tatlı yoğunluklar yaşıyoruz. İşte bu sabah erkenden uyanmamı sağlayan da yine böyle bir programdı. Yeni sezonunu ilk kez bizim görüp sizinle paylaşacağımız Christian Louboutin ilkbahar-yaz lansmanı sabah sabah bir kadının başına gelebilecek en güzel şey! Fazla detaya girmeye gerek yok sanırım, hepsi instagram ( ELLE Turkiye) ve twitter (ELLE Turkey) adreslerimizde!

SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

Yeni sayımızın kapağında oyuncu Hazar Güçlü var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.