FENDI'NİN ÖLÜMSÜZ ÇİÇEKLERİ

FENDI, 5 Temmuz akşamı Paris Haute Couture Moda Haftası kapsamında Haute Fourrure defilesini Theatre Des Champs-Elysees'nin muhteşem atmosferinde sunulan show ile gerçekleştirdi.

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 07 Temmuz 2017
FENDI'NİN ÖLÜMSÜZ ÇİÇEKLERİ

Fendi defilesinde Oscar ve Golden Globe ödüllü oyuncular Sofia Coppola ve Isabelle Huppert başta olmak üzere, Chiara Ferragni, Olivia Palermo, Sofia Sanchez de Betak, Caroline Vreeland, Delfina Delettrez Fendi, Leonetta Luciano Fendi katılım gösterdi.

Karl Lagerfeld tarafından farklı ve ölümsüz çiçek formlarından ilham alınarak tasarlanan "Flowers from Another World" koleksiyonu başka bir dünyanın mevsimleri ve botanik dokusunun sinerjisini FENDI'nin kusursuz el işçiliği ile birleştiriyor.



SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Haziran 2026 Sayısı Çıktı!

ELLE Haziran 2026 Sayısı Çıktı!

Güçlü görünme ihtiyacının ötesinde, sadece olduğu haliyle kendini sevmeyi öğrenmiş ve her yeni deneyimle dönüşürken daha derin bir parçasına yaklaşan oyuncu Pınar Deniz, ELLE Türkiye Haziran sayısı kapağıyla karşınızda.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.