MISS DIOR'LA İKİNCİ PERDE

Jennifer Lawrence'ın doğal güzelliği ön planda

ELLE Online ELLE ONLİNE 04 Eylül 2013
MISS DIOR'LA İKİNCİ PERDE
Son zamanların en sevdiğimiz aktrisi Jennifer Lawrence, Miss Dior'la olan beraberliğine devam ediyor. İlk kez geçtiğimiz sene Miss Dior çantalarının yüzü olan yıldızın yeni reklamı yayınlandı. Doğal güzelliği ve topladığı salaş saçlarıyla görünen Lawrence, aslında doğal ve samimi kişiliğini de bu reklamla yansıtıyor. 





Penelope Cruz, Natalie Portman, Tilda Swinton, Julianne Moore ve Carey Mulligan gibi isimlerin stil danışmanlığını yapan Tiina Laakkonen'in styling'ini yaptığı kampanyanın fotoğraflarını Daniel Jackson çekti. Kampanyadan yayınlanan iki fotoğrafı aşağıda ve ikinci sayfada görebilirsiniz.





~

SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Eylül 2026 Sayısı Çıktı!

ELLE Eylül 2026 Sayısı Çıktı!

Kapağımızın başrolünde Cartier'nin zamansız tasarım kodlarının heykelsi ve çağdaş bir yorumla yeniden hayat bulduğu Yüksek Mücevher Koleksiyonu “Le Chœur des Pierres” yer alıyor.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.