MÜZİK DÜNYASINA YAKIN BAKIŞ

Geçtiğimiz haftanın bir özeti

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 05 Ağustos 2013
MÜZİK DÜNYASINA YAKIN BAKIŞ






Mevsim yaz olunca, müzik piyasası da hareketleniyor. Yeni albüm ve single haberleri ard arda geliyor. Yine müzik dünyasında dolu dolu bir haftayı geride bıraktık. İşte Justin Timberlake'den Lady Gaga'ya, Katy Perry'e kadar geçtiğimiz haftanın kısa bir özeti:





Justin Timberlake


Daha önce de bilgisini paylaştığımız gibi yeni single “Take Back the Night” için çekilen video artık yayında! Özellikle parçayla aynı ismi taşıyan bir vakıf tarafından sorun yaşayan Timberlake, her şeye rağmen yayınladığı videosuyla beğenileri topluyor.











Justin Timberlake'in dönüşü muhteşem oldu.~ Lana Del Rey


Del Rey'in yeni videosunun da çekimi tamamlandı. Son derece seksi görüntülerin yer aldığı videoda güzel şarkıcı, Shaun Ross ile birlikte kameraların karşısına geçti. İçerisine "Gods and Monsters", "Bel Air" ve "Body Electric" gibi sevilen parçalarına yer verilen kısa filmin çekimleri Los Angeles'ta Anthony Mandler yönetmenliğinde gerçekleşti. 20 Eylül'de de ülkemizde konser verecek olan güzel şarkıcının, bu seksi videosunun fragmanı yayınlandı bile. 





~ Katy Perry


28 yaşındaki güzel şarkıcının yeni singele'ı “Roar - Burning Baby Blue” 12 Ağustos'ta yayınlanacak. Yeni albümü “Prism” hakkında da fikir verecek olan bu single'ın fragmanını izleyebilirsiniz.











Perry'nin albüm detayları burada.~





Ariana Grande


Geleceğin ümit vadeden seslerinden 20 yaşındaki Grande ise, yeni albümü “Yours Truly”nin hazırlıklarına devam ediyor. Son olarak albüm kapağını hazırlayan Grande, hemen twitter'ından da hayranlarıyla paylaştı.~






Lady Gaga


27 yaşındaki pop ikonu Gaga'nın yeni albümü “ARTPOP” uzun süredir gündemde. Özellikle albümle birlikte ilk defa denenecek mobil uygulama hayranları tarafından ilgiyle karşılandı. Geçtiğimiz hafta Gaga, bu uygulamanın App Store'dan ücretsiz indirilebileceğini açıklayarak herkesi sevindirdi. Ama mutlaka albümü almanız gerekiyor. Yeni single'ı “Applause” ise, 19 Ağustos'ta yayınlanacak ve ilk olarak 25 Ağustos'ta “MTV Video Music Awards”da canlı performansıyla sahne alacak.





Onu yeni albümünde tanımak nerdeyse imkansız.

SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

Yeni sayımızın kapağında oyuncu Hazar Güçlü var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.