Şef Damien Duviau’dan Özel Bir Yemek Tarifi

Nobu Kurumsal Şefi Damien Duviau, İstanbul Nobu’daki buluşmamızda ELLE okuyucularına özel tarif paylaştı.

Berrak Zeynep Yılmaz BERRAK ZEYNEP YILMAZ 25 Ekim 2025
Şef Damien Duviau’dan Özel Bir Yemek Tarifi

Evde pişirecek tek bir yemek seçmem gerekseydi bu mutlaka Nobu’nun favorilerinden biri olan "New Style Sashimi" olurdu. Zarif, taze ve evde inanılmaz kolay hazırlanabilen imza bir tabak. Hazırlarken tarak, somon, levrek ya da mevsiminde bulunan taze yerel balıkları kullanmayı seviyorum. Bu yemeğin güzelliği de tam burada, çok yönlülüğünde yatıyor. Hafifçe kızdırılmış susam yağıyla servis edilen sashimi, balığın doğal tatlılığını öne çıkarıyor ve hem rafine hem de rahatlatıcı bir lezzet yaratıyor. Sade ve baharatsız yapısıyla çocukların da rahatlıkla tercih ettiği bu yemek aynı zamanda dengeyi temsil ediyor.

Damien Duviau



ETİKETLER
SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Aralık & Ocak Sayısı Çıktı!

ELLE Aralık & Ocak Sayısı Çıktı!

Yeni yılın en parlak sayfasını, Yasemin Ergene’nin zarafeti ve zamansız Bvlgari parıltısıyla açıyoruz.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.