ANİ TATLI KRİZLERİNE SON
Pasta Şefi Ghislain Gaille, sanat ruhuyla süslediği tatlılarıyla harika!
ELLE ONLINE 20 Ağustos 2014#text>
Henüz Four Seasons Bosphorus otelinde konaklamamış olabilirsiniz; özellikle de İstanbul'da oturuyorsanız! Ancak bir brunch veya yemek ya da en azından çay/kahve keyfi için mutlaka uğrayın deriz. Şimdi bunu yapmak için fazladan bir bahaneniz daha var: Kendine özgü tasarımları ve mevsimsel olarak yenilenen lezzetleriyle Aqua'nın yeni tatlı menüsü hem göze, hem de damağa hitap ediyor. Yediden yetmişe herkesin damak tadına uygun bir tatlı bulabileceği menüde çikolata severler de, meyveli tatlı tutkunları da düşünülmüş. #text>
#text>
#text>HER ZEVKE HİTAP EDEN TATLILAR
Öğle veya akşam yemeklerine leziz bir son ya da kahveye eşlik edecek tatlı bir mola için menüde altı farklı seçenek yer alıyor. Şeffaf bir küre görüntüsünde olan Sfera tatlısı; mandalina portakal kompostosu, kestaneli maskarpone kreması, vanilyalı dondurma ve mandalina sorbe'yi bir arada sunan leziz bir birleşim. Baba Cioccolato; çikolatalı baba tatlısı, kurutulmuş meyve kompostosu ve romla ıslatılarak hazırlanıyor. Vanilya, rom ve kuru üzümlü ev yapımı dondurmayla servis edilen bu tatlı, menünün öne çıkan seçeneklerinden. Renkli görüntüsü ve insanı neşelendiren sunumuyla alışkanlık yaratacak Pistacchio Amarena'nın ana malzemeleri kıtır tart hamuru, fıstık kırıntıları ve Amarena kreması. Executive Pasta Şefi Ghislain Gaille'nin mevsime özel olarak hazırladığı bu tatlılar dışında, taze mevsim meyveleri ya da ev yapımı dondurmalarda seçenekler arasında. #text>
#text>
#text>SUZAN YURDACAN
SON HABERLER