“ANNEM BENDEN İYİ AŞÇI”

"ANNEM BENDEN İYİ AŞÇI"



Bugün Pazar, biraz iştah açalım. Suzan YURDACAN, bizler için Four Seasons Hotel İstanbul at the Bosphorus'un Executive Şefi Sebastiano Spriveri ile buluştu. 

Sebastiano Spriveri kimdir?
Sicilya doğumlu Sebastiano Spriveri, Four Seasons kadrosuna 1995'te, aşçılık kariyerinin 10'uncu yılında Milano'da katılmış. Arada pek çok şey olmuş ancak kısaca, şef 2006'da Milano'ya geri dönmüş. Sonra 2013'te İstanbul'daki Four Seasons kadrosuna aşçıbaşı olarak katılan Sebastiano Spriveri, sürekli yeni fikirler ve projeler üretiyor. En yeni “icadı”, trüf mantarı sezonuyla birlikte menüye yeni tarifler katmak.

Detaylar önemli” diyor; “sevmek ve eğlenmek de öyle.” Four Seasons Hotel İstanbul at the Bosphorus Şefi Sebastiano Spriveri, sanki mutfaktaki işini değil; dünyadaki en keyifli mesleği tarif ediyor. Anlattıklarını dinleyince zaten öyle olduğuna insanı ikna ediyor.