BUTİK YEMEK ANLAYIŞI

Üç öğün Maximus

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 09 Mart 2014
BUTİK YEMEK ANLAYIŞI
Bundan üç yıl önce take-out konseptinde kurulan Maximus, artık catering ve fine dining alanlarında da hizmet veriyor. Yemeğin lezzeti ve sunumunun büyük önem taşıdığı fine dining konseptini en sağlıklı, steril ve hızlı şekilde müşteriye ulaştırma amacından yola çıkarak; artan müşteri talebi ve beğenisi karşısında restoran - lounge hizmetini de vermeye başlayan Maximus, hedef kitlesini plaza çalışanlarına yöneltmiş. Firmanın sahibi ve işletmecisi Elif Politi'nin ruhunu ve emeğini kattığı Maximus'un rahatlığı ve enerjisi mekana girer girmez belli oluyor. Artık butik catering hizmeti de veren Maximus, sabah kahvaltısı, öğlen yemeği ve akşam yemeğiyle sabah 07.00'den akşam 21.30'a kadar açık.





Detaylı bilgi ve iletişim için:  www.maximus-restaurant.com





Yasemin DİZDAR

SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Türkiye 25 yaşında!

Mayıs sayımızda ELLE dergisi global kodlarıyla bir araya getirdiğimiz kendi alanlarında çok başarılı tam 8 isim ve 8 marka var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.