ÇİKOKAP İLE MUTLU ET KENDİNİ!

Bu lezzetlerin tadına doyamayacaksınız!

PUDİNGLİ MEYVE PÜRELİ FİNCAN ÇİKOKAP (8 kişilik)
Puding için malzeme:
3 kahve fincanı un,
3 kahve fincanı şeker,
1 kg. süt,
1 paket vanilya,
1 çorba kaşığı tereyağı.

Meyve püresi için malzeme:
500 gr. frambuaz,
2 çorba kaşığı pudraşekeri.

Hazırlanışı
* Tüm malzemler orta ateşte muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırılır.
* Ocaktan aldıktan sonra mikserle 10 dk. kadar çırpılır ve içerisine 1 çorba kaşığı tereyağı eklenir.
• Karışım soğuduktan sonra 1 parmak boşluk kalacak şekilde fincan çikokapların içine dökülür.
• Meyve püresi için, frambuaz pudra şekeriyle orta ateşte meyveler yumuşayana kadar pişirilir.
• Soğumaya bırakılır.
• İçlerinde puding bulunan fincanlar Çikokap'ların içlerine
dökülür.
• İsteğe bağlı olarak krema, Kahve Dünyası damla, kırıntı, kırpık veya rulo çikolatayla süslenir.

Servis önerisi: Meyve çeşidini, mevsime ve isteğe göre değiştirebilirsiniz.