ÇİKOLATA TADINDA BİR YAZ
Godiva'nın çikolata şefi Philippe Daue'dan ELLE'e özel tarifler.
ELLE ONLINE 13 Temmuz 2016#text>
ELLE: Çikolatayla çalışmaya başlamanızdaki motivasyon kaynağınız nedir? #text>
Philippe Daue: Çikolataya olan aşkım, hem çalışmak hem de yemek konusunda çok etkiliydi. Özelikle Belçika’da büyümüş olmamın da bu kararımda büyük bir etkisi var. #text>
#text>
ELLE: Çikolatanın yanına en iyi giden yiyecek/içecek ikiliniz nedir? #text>
Daue: Kahve, tüm fındık fıstık çeşitleri, taze taneli meyveler, portakal ve baharatlar. #text>
#text>
ELLE: Godiva’nın diğer çikolatalardan farkı ne? #text>
Daue: Godiva’nın 90 yıllık mirası ve ustalığı, her bölgeyle detaylıca ilgilenen 5 şeften oluşan bir ekibimizin olması, kalite ve inovasyona olan bağlılığımız ve müşterilerimize sunduğumuz güzel paketleme şekilleri, etkileyici mağazalar ve profesyonel servisimizle tam bir çikolata deneyimi yaşatıyor olmamız. #text>
#text>
ELLE: Çikolatanın mevsimi yok dedik ama, yaz için hangi çikolata çeşitlerini önerirsiniz? Mevsime özel bir çikolata söyleyebilir misiniz? #text>
#text>
Daue: Meyveli çikolatalar, tercihen çilek ve benzeri yaz meyveli olanlar. Biraz süt ve buzla, taze yaz meyveleri ve çikolatanın bir araya getirildiği soğuk çikolata smoothie’leri ve yaz içeceklerini çok severim. #text>
#text>
ELLE: Gelecek trendler konusunda tahminiz var mı? #text>
Daue: En iyi kaynaktan gelen en kaliteli malzemelerin kullanılması şu sıralar devam eden, ancak Godiva’nın yıllardır uyguladığı bir trend. Ama artık bu durum müşteriler için çok daha önemli. #text>
#text>
Philippe Daue’nin ELLE’e özel hazırladığı, kolayca yapılabilecek tarifleri mutlaka izleyin: #text>
#text>
#text>Chocolate Dipping
#text>Chocolate Frappe
SON HABERLER