NOVIKOV ARTIK YALIKAVAK MARINA'DA

Novikov Grup, Türkiye’deki ilk Novikov restoranını Yalıkavak Marina’da açtı!

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 04 Eylül 2020
NOVIKOV ARTIK YALIKAVAK MARINA'DA

Dünyaca ünlü iş adamı ve Rusya’nın ilk uluslararası alanda başarılı restoran işletmecisi Arkadiy Novikov tarafından kurulan Novikov Grubu’nun köklerini temel alarak sezona hızlıca giren Novikov Bodrum restoranı, gastronomik deneyimler yaşamak isteyenleri lezzetli, taze ve sağlıklı yiyecekler ile buluşturmak üzere “Dünyanın En İyi Süper Yat Marinası” ödüllü Yalıkavak Marina’da bekliyor.

İtalya, İngiltere, ABD, İspanya gibi birçok ülkede restoranlar açan Novikov Grubu yeni projeler üreterek restoranlarında farklı konseptler işliyor ve misafirlerine benzersiz deneyimler yaşatıyor. Miami, Moskova, Londra, İbiza, Sardinya Adası, Doha gibi dünyanın en önemli lokasyonlarında bulunan “Novikov” ilk restoranını, Türkiye’de ilk kez Yalıkavak Marina’da açmayı tercih etti. 

Dünyaca ünlü Novikov Restoranları'nın ortak özelliği, dünyanın her yerinden gelen taze balık ve kabuklu deniz ürünlerinin sergilendiği büyük buz tezgahlı  “fish market” dolabından seçeceğiniz ürünün, restoranın açık mutfağında istediğiniz şekilde pişirilmesi...Bu devasa buz tezgah/dolap tüm Novikov Grup restoranlarının imza bir detayı.

Ege bölgesinin alanında uzman en iyi balıkçılarını da araştırıp projeye davet eden ve 60’tan fazla yerel personele istihdam imkanı sağlayan Novikov Bodrum, uluslararası bir mutfak, yaratıcı şekilde her gün gelişen Uzak Doğu deniz ürünleri, Novikov bahçesinden taze sebzeler ve markanın imza yemekleri ile Pan Asya mutfağını misafirlerine deneyimletiyor. Günlük olarak şekillenen menü ile balık ve deniz ürünleri taze olarak servis ediliyor.

Novikov Grubu’nun 6. uluslararası projesi olan Novikov Bodrum’da menünün en çok tercih edilenleri arasında;  “Özel Soslu Taze Izgara Istakoz ”, Sashimi”, “Turbot Steak”, “Black Cod” “İkonik buzlukta yer alan taze balık ürünleri” ve Novikov özel tatlı tabağı” yer alıyor. Kokteyller konusunda Novikov Grubu açıldığı lokasyonlarda bulunan lezzetlere göre her mekana kendi menüsünü ve kokteyllerini yapma konusunda özgürlük tanıyor. Bu lezzetler arasında da Bodrum’a özel olarak geleneksel Türk usulü hazırlanan Izgara Levrek ve Bodrum taze mandalina ve satsumalı kokteylleri menülerine eklediler.



SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

Yeni sayımızın kapağında oyuncu Hazar Güçlü var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.