“OKKA”LI BİR LEZZET
"OKKA"LI BİR LEZZET
ELLE ONLINE 25 Temmuz 2014#text>
Adını Osmanlı'nın ölçü birimi olan “Okka”dan alan Okka Kebap, W İstanbul içinde ünlü şef Tolga Atalay tarafından hayata geçirilerek meze ve kebap tutkunlarıyla buluştu. İstanbul'un tüm renklerini, enerjisini, keyfini içinde barındıran W İstanbul'a yepyeni bir soluk getiren Okka, turkuaz seramik kolonları, baklava dilimantik aynaları, deri üstüne Osmanlı motifleri ve dünyanın ilk hologram dansözüyle farkını gösteriyor. #text>
#text>
Sıcak ve samimi ortamı, her damak tadına hitap eden birbirinden lezzetli menüsü, hiçbir yerde bulamayacağınız farklı meze ve kebap seçenekleri ve sadece yerli şarap markalarından oluşan mahzeniyle Okka, akşam yemeklerinin en keyifli adresi olacak. #text>
Tolga Atalay öncülüğünde hazırlanan menü, klasik tatları ustaca bir ahenkle bir arada sunarak sağlıklı ve bir o kadar da cezbedici hale bürünmüş. Sadece Okka'nın menüsünde bulunan özel Okka yoğurtlusu, dana kaburga gibi lezzetlerin yanı sıra meze tepsisi, adetle servis edilen kuzu küşneme, pirzola, kaburga gibi sunum farklılıkları; özel karışık ve zengin kebap sinileri, eski meyhane kültürünün modernize sembolü olan kendi rakını kendin servis et uygulaması ve füzyon tatlar, mekanı renklendiriyor. Tel: 0212 381 21 89 #text>
#text>
#text>ŞEBNEM BURCUOĞLU
SON HABERLER