PİZZA KEYFİ YAPIN!
Ünlü Şef Antonio Lombardi'niden özel tarif!


#text>~
Malzemeler #text>
(4-6 kişilik) #text>
Hamur için: #text>
1 kg. un, #text>
300 ml. su, #text>
10 gr tuz, #text>
1 çorba kaşığı zeytinyağı, #text>
5 gr. maya. #text>
#text>~
Üstteki malzeme için: #text>
150 gr. soyulmuş domates (pu¨re haline getirin), #text>
140 gr. mozerella peyniri (dilimlenmiş), #text>
1 çorba kaşığı karamelize soğan, #text>
15 adet kapari, #text>
4 adet halka şeklinde doğranmış siyah zeytin, #text>
1 çorba kaşığı doğranmış kuru domates, #text>
1 çorba kaşığı fesleğen, #text>
zeytinyağı (blender'da sos haline getirilmiş). #text>
#text>~
Hazırlanışı #text>
• Hamurun malzemesini yoğurun, u¨zerini streçleyip bir gece buzdolabında bekletin. #text>
* Ertesi gu¨n hamuru dolaptan alınca bir saat oda sıcaklığında bekletin, ardından ellerinizi unlayıp pizza hamurunu ellerinizle incecik açın. #text>
* Önce domates pu¨resini, ardından tu¨m diğer malzemeleri ekleyerek pizzaları 270° C'ye ayarlı fırına verin. Hepinize afiyet olsun! #text>
#text>
#text>Peki, bu enfes pizza için nasıl bir sofra hazırlamalı? Sofranız tarzınızı yansıtsın. İşte tüyoları...
SON HABERLER