2020 YILINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR? İŞTE 2020 YILI BURÇ YORUMLARI..

Koç , boğa, ikizler, yengeç, aslan, yay, başak ,terazi, akrep , oğlak, kova ve balık burcu 2020 yorumları haberimizde sizlerle..

ÖZGE ÇOLAK 04 Şubat 2020
2020 YILINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR? İŞTE 2020 YILI BURÇ YORUMLARI.. ELLE

GEÇMİŞİ GEÇMİŞTE, GERİDE BIRAKMAYA HAZIR MISINIZ? ESKİ YÜKLERDEN KURTULMAYA, OLUMSUZ DUYGULARI VE HAFIZAYI SIFIRLAYIP HAYATINIZIN BİRÇOK ALANINDA YEPYENİ BİR SAYFA AÇMAYA? CEVABINIZ EVETSE, OKUMAYA DEVAM EDİN. 2020 HOROSKOPUNUZLA İLGİLİ DETAYLAR HABERİMİZDE..

Hemen sadede geliyoruz. 12 Ocak’ta Satürn ve Plüton’un Oğlak burcunda buluşmasını çığır açan gelişme olarak nitelendirmek yerinde olur. Bu iki gezegenin devirlerini tamamlamaları o kadar uzun sürüyor ki ömrümüz boyunca buluşmalarına ancak 2-3 kere şahit olabiliyoruz. Bir önceki 1982 yılının sonuna doğru gerçekleşmişti (ve daha öncekiler de 1947 ve 1914’teydi). Bu neden önemli? Her devrin başlangıcı bizler için hayatımızda yeni bir dönem anlamına geliyor. Aslında normal yaşantımıza olduğu gibi devam edecek olsak da bir aşamasında birtakım kuralların değiştiğini gözlemlemeye başlayacağız ve bir-iki yıl sonra geriye dönüp baktığımızda her şey çok farklı görünecek. Bu gerçekten tamamen farklı bir dönemin başlangıcı. Özetle, her ne kadar alışkanlıklarımızdan komple kopamasak da ileriye odaklanmamız gerekecek. Her şey hızla değişirken buna ayak uydurmak lehimize olacak. Başa dönecek olursak, Satürn’le Plüton’un buluşması ta 2053’te sona erecek. O zamana kadar olup bitenler dünyamızı şekillendirirken yeni bir devrin başlangıcını da temsil edecek.

Satürn ve Plüton zorlir ikili olduğunu söyleyebiliriz. Satürn kurallardan ve prosedürlerden ibaret; Plüton ise içimizdeki güç ve enerjiyi temsil ediyor. Oğlak hırslı, çalışkan ve gözü yükseklerde olan bir burçtur; Satürn’ün bunda payı büyük. Plüton da bu süreçteki güç oyunlarının parçası olacak. Çok net inançlara sahip olmayanların seslerini duyurmak için biraz daha fazla çaba göstermesi gerekecek. Geçen sene Satürn ve Plüton birbirine yaklaşırken tümsekleri daha yumuşak geçmemize yardımcı olan iyimser Jüpiter ve Neptün ikilisi vardı ancak 2020’de durum farklı. Şimdi Jüpiter de Oğlak burcunda, yani en zayıf olduğu yerde. Ancak her halükârda, özellikle Satürn’ün zorlayıcı zamanlarda, enerjisini ve eğlence anlayışını yansıtmak için elinden geleni yapacağını söyleyebiliriz.

Oğlak burcunda denk gelen Satürn’le Jüpiter’in yolları Aralık sonlarında kesişiyor. Her 20 yılda bir buluştuklarından, bu koca bir devrin kapanmasının sembolü olarak kabul edildi. Özetle, 2020’de belki her şey umduğumuz gibi olmayacak. Ama bir şeyden emin olabilirsiniz, bu asla sıkıcı bir yıl olmayacak.

KOÇ YILLIK BURÇ YORUMU (20 MART - 19 NİSAN)

2020 en önemli yıllarından biri olacak. Önünüzdeki 10 sene birçok önemli olay yaşanacak ve daha sonra geriye baktığınızda, bu yılın eski hayatınızla yeni hayatınız arasındaki geçiş noktası olduğunu göreceksiniz. Bizleri ileriye taşıyacak üç gezegen de Koçların haritasının kariyer ve statü kısmına uğrayacak. Yeni dönemin getirilerini ilk siz hissedeceksiniz ve fırsatları değerlendirme açısından da ilk şans yine size tanınacak.Önümüzdeki aylar yoğun geçerken elinizin altında harita ya da talimatlar içeren kurallar kitabı olmayacak. Önemli olan cesur olmak, yapabileceklerinize sonuna kadar güvenmek, iyi bir yol çizmek ve her şeyden öte, kendinizde bunları yapacak enerjiyi bulmak. Bunlar birçok kişiyi yorardı ancak tipik bir Koç aktif olmayı hiçbir şey yapmadan oturmaya tercih eder. Bir şeyi ilk kez yapan kişi olma fikri sizi hiçbir zaman endişelendirmez. Bu değişim rüzgarına ayak uydurabilecek biri varsa, o da sizsiniz.

Normalde her burçta aşağı yukarı iki ay geçiren burcunuzun gezegeni Mars, Haziran ayının sonundan 2021 yılının başlarına kadar sadece Koç burcunda olacak. Bu nadir görülen bir durum olduğundan sorun olarak algılanabilir. Ancak diğer gezegenlerin karşınıza çıkardığı mücadelelerin üstesinden gelirken ve istedikleriniz için savaşmaya devam ederken ihtiyacınız olan tam da bu. Güçlü olmanız, motivasyonunuzu yüksek tutmanız ve aklınızda ulaşmak istediğiniz net bir hedef belirlemeniz gerekiyor. Bazı zorluklarla karşılaşsanız da sonunda kazanan siz olacaksınız.

Tüm bu anlattıklarımız, iş hayatınızda göz önünde yaşanacak olaylar. Özel hayatınız daha sakin ve gözlerden uzak. Siz de bunun için minnettarsınız. İlişkinizi, dış dünyada verdiğiniz savaşlar çok şiddetlenince kaçıp toparlanabileceğiniz dengeli bir sığınak olarak tutmaya çalışmak sizin için önemli ama bu yılki değişimler ilişkinizi de etkileyecek. Bazı gergin anların yaşanması olası. Yaz biraz çalkantılı geçecek olsa da sonbahara doğru birbirinizi daha iyi anlamaya başlayacaksınız. Zorlukların üstesinden beraber geleceksiniz. Satürn ve Plüton’un beraberinde getirdiği değişimlerle bu yılki kariyer planlarınız adeta baştan yazılacak. Yıl sonunda yaşanacak büyük ve ani değişiklikler sizi tamamen yeni bir kariyere yöneldiğiniz farklı bir yola çıkaracak, buna hazırlıklı olmanızda fayda var. Yılın ilk yarısı, özellikle Mart ve Haziran daha huzurlu ve rahat geçecek. Tadını çıkarın.


KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

BOĞA YILLIK BURÇ YORUMU (20 NİSAN - 20 MAYIS)

Boğalar çalkantılı zamanlarda aşina oldukları yerlerde aşina oldukları insanlarla vakit geçirerek her şeyin normale dönmesini bekler. Çoğu zaman bu iyi bir strateji olsa da 2020’de pek işe yaramayacak. Yeni yılın etkilerinden kaçınmak imkânsız gibi.Sık sık hayatınızın temellerinin sarsıldığını hissedeceksiniz çünkü Plüton hareket halindeyken ayağınızın altındaki zemini sarsacak güce sahip. Kesin gözüyle baktığınız bir gelecek, çok çaba sarf etmeseniz de yavaş yavaş ulaşacağınızı düşündüğünüz birtakım hedefleriniz vardı. Yeni yıla girmemizle o hedeflerin değişmesi bir olacak. Hayalini kurduğunuz birçok şey bitmek üzere olan bir zaman dilimine ait. Bunların yerini alacak hedefler ise çok farklı. Körü körüne bağlı kaldığınız inançların ve bakış açılarının da aynı şekilde değişmesi gerekecek. 2020 yeni fikirler demektir. Dolayısıyla her şeyi gözden geçirmeniz lazım.

Bu sadece yeni ortama ayak uydurmak açısından değil, yeni dönemin anlamını kavrayabilmek açısından da önemli. Bazı burçlar için bu epey hareketli bir yıl olacak, siz ise daha çok içsel sorunlarla boğuşacaksınız. Kök salabileceğiniz ve güvende hissedebileceğiniz bir konum arayışında olacaksınız. Geçmişle bağları koparmanın süreci özel hayatınıza da yansıyacak. Yeni döneme tam olarak uyum sağlayabilmeniz için geçmişte çözülmeyi bekleyen yarım kalmış işleri bitirmekte fayda var. Eski sorunlarla uğraşmak sıkıcı gelebilir ancak geleceğe olabildiğince az duygusal yükle girmeniz sizin için en iyisi olacak. Yarım kalmış sorunları göz ardı edemezsiniz. Bu sorunlar şu an içinde bulunduğunuz ilişkiyle de alakalı olabilir, bir süre önce bir ilişki yaşadığınız ve yeniden bir araya geldiğiniz biriyle de. Doğum gününüze yakın zaman aralığı bir hayli belirleyici olacak. O noktada geleceğin farklı olması gerektiği gerçeğiyle yüzleşmeye karar vereceksiniz. Daha da önemlisi, bu ihtimalin geride bıraktığınız hayatınızdan çok daha iyi olabileceğini kabul edeceksiniz. Savunmacı olmak yerine yaratıcı, iyimser ve hatta hırslı birine dönüşüyorsunuz. Bunlar harika gelişmeler.

Hayatınızdaki tüm çalkantılara rağmen kariyerinizde emin adımlarla ilerliyorsunuz. Yılın ilk yarısı, özellikle dolu dolu bir Nisan ayıyla muhteşem geçecek. Uranüs hâlâ burcunuzda ve sizi ileri itmeye devam ediyor. Bu enerjiyi avantaja dönüştürebilirsiniz. Özetle, geçmişe bağlı kalmak yerine yenilikler arayışında olup geleceğe umutla baktığınız sürece her şey yolunda olacak.

BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İKİZLER YILLIK BURÇ YORUMU (21 MAYIS – 20 HAZİRAN)

Gerçekten sevdiğiniz nedir? İki alternatif arasında seçim yapmanız gerektiğinde hangisini seçersiniz? Peki ikiden fazla seçenek varsa? Burcunuz yaratıcı ve esnek olmasıyla bilinir. Bir anlaşma veya pazarlık yapmanız gerektiğinde zekanızla herkesi geride bırakırsınız ancak işin içine duygular girdiğinde daha karmaşık ve kararsız oluyorsunuz. Bu yıl büyük değişikliklerle geliyor, orası kesin. Bu size gelecekle ilgili farklı seçenekler sunacak. Halinizden gayet memnun olacaksınız çünkü siz yeniliği ve çeşitliliği seviyorsunuz. Daha önce görmediğiniz her şey sizde heyecan uyandırıyor. Fakat “menünün” tamamına göz atıp iş neyi seçeceğinize gelince ipler kopuyor. Hangi şık sizi en ileriye taşıyabilir? Hangisinin getirisi daha çok olur? Karar verebileceğiniz geçmiş tecrübeler olmadığında bu soruları cevaplamak zor olabiliyor. Kendinizi yıl içerisinde en az üç kez önemli sorunları çözmeye çalışırken bulacaksınız. Muhtemelen yapmaktan keyif aldığınıza karar verdiğiniz şeyi statü ya da para için yapmadığınıza karar vereceksiniz. Hele işin kendisi için asla. Bunun arkasında doğru düzgün tanımlayamadığınız duygusal sebepler yatıyor ve bu durum sizin daha da canınızı sıkıyor. Yine de bu iç değerlendirme aslında çok faydalı. Bu yılın belirsizlikleri Ekim ve Kasım gibi teker teker ortadan kalkmaya başladığında kim olduğunuzun ve ne istediğinizin farkında olacaksınız. Bu da uzun vadede doğru seçimler yapabilmenize yardımcı olacak.

2020’de ilişkilerinizde de önemli gelişmeler söz konusu. Bitmeyen bir taviz verme durumları yaşanması mümkün. Artık gerçekten son noktaya geldiğinizi ve bu ilişkiye bir son vermeniz gerektiğini düşündüğünüz anlar olacak ancak her seferinde son yüzleşmeden kaçınarak devam etmenin bir yolunu bulacaksınız.

Özellikle ilkbahar ve yaz sırasında iki ay kadar sürecek çok mutlu bir dönem yaşayacaksınız. Belki de tartışmaktan sıkıldınız. İkinizi de devam etmeye teşvik eden bir şey de bulmuş olabilirsiniz. Bu, mükemmel senaryo olmasa da işe yarıyor; tüm bunlar ileriye yönelik daha büyük bir adım atmanız için yeterlidir. Bu yıl kariyeriniz açısından tahmin ettiğinizden çok daha iyi geçeek. Ancak işteki başarınız veya atacağınız adımlar hakkında gerçekçi olmanızda fayda var. Aslında siz çok küçük fırsatları dahi yakalayıp sizi ileri taşıyacak kısa yollar keşfetmekte hep iyisiniz ama... Yazın sonunda ve sonbaharda bu tür fırsatlar çoğalacak. Haziran ve Temmuz aylarında finansal çıdan biraz zorlanabilirsiniz ancak endişelenmenizi gerektiren bir durum da yok. Ağustos ve Eylül her türlü kaybınızı telafi etmenize yardımcı olacak etkileriyle gelecek.

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

YENGEÇ YILLIK BURÇ YORUMU 21 HAZİRAN – 21 TEMMUZ

Tüm kargaşa Oğlak burcunda, yani sizin burcunuzdan olabilecek en uzak yerde yaşandığından sadece arkanıza yaslanıp olan bitenleri izleyeceğinizi düşünmek güzel olsa da durum bunun tam tersi. Oğlak burcundaki büyük gezegenler zodyak çemberinin tam karşısında olduğunuzdan size dönükler,yani her hareketinizi etkiliyorlar. Hatta her girişimde ilk adım sizden beklenecek. Oysa siz daha çok ikinci adımı atmaya alışıksınız. Böylece rakibinizi gözlemleyip ne yapacağınıza karar verebiliyorsunuz. Yeni yılda inisiyatifi ele almanız gerekecek. Üstelik bir seferliğine değil, sene boyunca...

Çünkü siz başkalarına da yol göstereceksiniz ve belki de birçok konuda örnek teşkil edeceksiniz. Tam her şeyin kontrolünüz altında
olduğunu düşündüğünüzde yazın başında gerçekleşecek olan bir güneş tutulmasının sizi beklenmedik yönlere ittiğini göreceksiniz. Görünen o ki olduğunuz gibi kalmak seçenek dahilinde değil. Neyse ki Yengeç burcu tatlı ve hassas bilinmesi ile birlikte çok daha çetin, sürprizlerle doludur. Bu yıl bunu daha iyi anlayacağınız bir dönem.
 
2020’de ilişkileriniz sorunlarınızın merkezinde olacak. Bu sene Oğlak burcunda olup bitenler, özel hayatınızdaki düzeni etkileyecek. Bu illa bir ilişkinizin sona ermesi manasınagelmiyor ancak bunu çok isteseniz de şu an olduğu gibi devam edemeyeceğiniz ortada. Zamana ayak uydurarak değişmeniz erekiyor. Değişime direndikçe dış baskılar daha da artarak sizi teslim olmaya zorlayacak. Gelecek için nasıl bir plan yaptığınız yada ne tür bir ilişki istediğiniz size kalmış ancak şunu bilmenizi isteriz ki, küçücük bir değişiklik yeterli olmayacak.

2020 kariyeriniz açısından da önemli bir yıl olacak. Oynadığınız rol de değişeceğinden, geri geri gitmediğinizden emin olup yerinizi korumak için çok çalışmanın yanı sıra sahip olduğunuz rolü yeniden tanımlamanız gerekecek. Özel hayatınızda da olduğu gibi, daha önce yaptığınız şeyi yaparak devam etmeniz mümkün değil. Fakat olup biten değişimleri kontrol edebiliyor olacaksınız yani sonuç, değişen durumlara ve beklenmedik olaylara alelacele bulunan bir çözümden ziyade gerçekten istediğinize yakın bir şey olacak. Cesur ve kararlı olun, siz düşündüğünüzden çok daha fazlasına sahipsiniz. Özellikle Mayıs ve Eylül aylarında finansal açıdan çok rahat bir dönem geçireceksiniz. Aralık’ta yapacağınız bir anlaşma ya da imzalayacağınız bir kontrat uzun vadede çok iyi sonuç verecek ve gelecek kaygılarınızı bir kenara bırakmanızda yardımcı olacak.

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ASLAN YILLIK BURÇ YORUMU (22 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Aslan ormanların kralı olabilir ancak yeni yollar ve yerleşimler için ağaçlar kesilmeye başladığında avlanma yerinin ortadan kaybolduğunu ve yeni yerler araması gerektiğini görecek. Bu yıl aslanın ne hissettiğini anlayacaksınız. Önünüzdeki değişimler kontrol edilmeyecek kadar büyük. En iyisi hayatınızın değiştiğini kabullenip uyum sağlamaya çalışmanız. Aslanların hayatlarında güç, rahatlık ve aşinalık önemli

bir yer tutuyor. Ne yaptığınızı biliyorsunuz, bunu uzun süredir yapıyorsunuz, dolayısıyla bu konuda iyisiniz. Bu da genelde konu ne olursa olsun, başarılı olduğunuz anlamına geliyor. Peki ya kendinizi bilmediğiniz bir yerde bulursanız? 2020’de buna benzer durumlarla çok sık karşılaşacaksınız. Hoşunuza gitsin gitmesin, bu yılın beraberinde getirecekleri yeni dönemin düzenini belirleyecek. Ayak uydurmaktan başka çareniz yok gibi görünüyor. Yeni kuralları öğrenip yeni insanlarla tanışmalısınız ve yeni beceriler edinmelisiniz. En iyisi endinizi hayatın akışına bırakmak. Ve ortama uyum sağlamak. Herkesin neler yaptığını inceleyin ve siz de alışana kadar onlar ne yapıyorsa onu yapın. Küçük değişikliklerle başlayın. Bir süre sonra yeniden rahat hissedebileceğiniz bir yer bulacaksınız. Ve yeni rutininize alışmış olacağınızdan her şey daha kolay gelecek.

Kendinize olan güveninizi tekrar kazanacaksınız.Çevrenizde yaşanan değişiklikler özel hayatınıza da yansıyacak. İkiniz de herhangi bir girişimde bulunmak ya da içinizden gelmediği sürece ilişkiyi bir sonraki aşamaya taşımak için doğru bir zaman olmadığını hissedeceksiniz. Gezegenlerin baskısı sizi daha sık bir araya getirecek ya da aşkınızı daha yoğun hissetmenize neden olacak. Bunun tadını çıkarın. Öyle görünüyor ki bu kadar yakınlaştıktan sonra kolay kolay birbirinizden kopamayacaksınız.

Yılın sonunda ilişkinizde daha olgun bir döneme geçmiş olacaksınız. Belki de artık daha uzun vadeli bir ilişkiye hazırsınız, öyle mi? Kariyerinizde yazın başlarında kritik bir süreç görünüyor. Bu süreçte uzun süredir canla başla alıştığınız bir şeyi geri çevirmeye hazır görünüyorsunuz. Sebebi yorgunluk olabilir. Biraz ara verip Temmuz’da işinizin başına dönerseniz her şeyin yoluna girdiğini göreceksiniz. Nisan ve Haziran aylarında parasal konularda dikkatli olun. Ekim yatırım yapmak için ideal!

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

BAŞAK YILLIK BURÇ YORUMU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Dış gezegenlerin hareketleri herkesin sosyal çevresini değiştirecek. Ve bu bazı burçlar için hayli zorlu bir süreç olacak. Siz endişelenmeyin, dönem sizin döneminiz. 2020’yi sizin için bu kadar iyi yapanın Jüpiter’le Satürn’ün sıra dışı buluşması olduğunu söyleyebiliriz. Jüpiter’in samimi v coşkulu enerjisi daha da hırslanmanız için gerekli olan ivmeyi kazandırıyor. Aynı zamanda Satürn’ün yaklaşımı her şeyi vaktinde halledip ilerlemenizi sağlarken hedefinize Odaklı kalmanıza yardımcı olacak. Bazıları bu yaklaşımı kısıtlayıcı bulabilir ama siz memnunsunuz. Bu iki gezegen de haritanızın kendinizi nasıl ifade ettiğinizle alakalı bölümlerinde yer alıyor. Eğer şu ana kadar sessiz ve heyecansız bir hayat yaşayan, büyük işlere kalkışmayan tipik bir Başak örneği sergiliyorduysanız 2020’de herkesi aşırtacağınız türden bir dönem olacak. Buna kendiniz de dahil.

İlişkileriniz de gezegenlerin etkisinden faydalanacak. Hiç olmadığınız kadar cesur olacaksınız. Bu da Jüpiter’in kendine güveni ve Plüton’un cazibesinden kaynaklanıyor. Bu iki gezegenin buluştuğu ilkbaharda ve yılın sonunda birlikte olduğunuz kişi sizdeki değişimi fark etmeden edemeyecek. Eğer şu anda hayatınızda kimse yoksa, Haziran sonu gerçekleşecek güneş tutulmasının karşınıza yeni birini çıkarması olası. Daha önce duygusal açıdan böyle yüksek bir enerji hissetmemiş olabilirsinizve bu da nasıl başa çıkacağınızı anlayana kadar birkaç hafta boyunca ilişkiyi sınırlarda yaşayacağınız nlamına gelebilir. İçinde bulunduğunuz bu senaryo sizin için tamamen yeni. Geçen yıllarda bundan kaçmış olabilirsiniz ama bu sefer yakalandınız. Farklı bir hayata adım attığınızı fark edeceksiniz ve bu hoşunuza gidecek.

Sonbaharla birlikte yaz aylarının bitmek bilmeyen güç savaşları sona eriyor. Neyin işinize gelip gelmediğini keşfedip ilişkinizin size sunduklarının keyfini çıkaracaksınız. Ağustos ve Eylül çok güzel geçecek. İş hayatınıza baktığımızda sanki her şey lafta kalıyor, harekete geçen yok. Artık kendine ve yeteneğine daha çok güvenen siz bu durumu değiştirmeye hazırsınız. Aslında çalıştığınız insanların gözünde son derece saygınsınız. Kasım ayı çok şey vaat etse de fazla getirisi olmayacak. Üzülmeyin, bunların hiçbiri sizin suçunuz değil. Bu yılın devamında, 2021’de sizi bekleyen çok daha güzel şeylerin olduğunu bilin.


BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

TERAZİ YILLIK BURÇ YORUMU (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Bu yıl yepyeni bir başlangıç yapacaksınız. Uzun süredir üzerine çalıştığınız bir şeye ulaşmak için yapılan bir girişimden bahsetmiyoruz, tamamen ve yeni bir başlangıç söz konusu. Bu yeni bir iş de olabilir, yeni bir ilişki de. Ama her şeyden öte yeni bir yer söz konusu ve asıl fark yaratan da bu olacak. İçinde bulunduğunuz durumda tüm potansiyelinizi tüketmiş gibi

hissediyor olabilirsiniz. Mesela kariyeriniz düşüşe mi geçti? Sosyal çevreniz sadece beraber çalıştığınız, yaşadığınız ya da bir ara çıktığınız kişilerden ibaret gibi mi hissediyorsunuz? Yer değiştirmek bunu da değiştirebilir. Karşınıza yeni insanlar ve fırsat çıkarabilir. Bu arada, bu sadece Teraziler için değil herkes için büyük değişimlerle dolu bir yıl. Üç gezegenin yıl içerisinde sekiz kez aynı hizaya geleceğini düşünürsek bu değişimlerden kaçmak imkânsız olacak. Durumu kabullenmek ve tümünü bir hediye olarak görmek belki de en iyisi. (Ki uzun vadede olanların gerçekten de hediye olduklarını göreceksiniz). Bu yüzden alışık olduğunuz düzeni bir kenara bırakın ve yeni olanakların, insanların ve fırsatların size neler kattığına bakın. İlişkilerinize gelecek olursak, en önemli dönemlerin Nisan ve Haziran olduğunu görüyoruz. Başlangıçta ilişkiniz gayet iyi gidiyor gibi ama tam uzun süreli bir ilişkiye hazır hissederken heyecanınızı yitiriyorsunuz. Sorunun tam olarak ne olduğunu da kestiremiyorsunuz ve iki ay boyunca bir cevap bulmaya çalışıyorsunuz. Birlikte bir gelecek kurmak istiyorsunuz, sadece takılmak değil. Yılın ikinci yarısı istekleriniz doğrultusunda ilişkinizi inşa ederken bitmek bitmeyen aktiviteler ve yapılanmalarla geçiyor. Yeni bir aşka yelken açıp önceki hatalarınızı yapmamak için ekstra özengöstermeniz bir ihtimal. İş hayatınızdaki değişiklikleri de kabullenmeye hazır olsanız fena olmaz.

Yazın eşi benzeri olmayan bir teklif alıp kabul etsem mi etmesem mi diye haftalarca kafa yoracaksınız. Ağustos ayında verdiğiniz karar sizi mutlu edecekken Ekim’de birtakım şüpheler duyacaksınız, endişelenecek bir durum yok. Yıl sonunda halinizden gayet memnun olacağınızı söyleyebiliriz. Hem finansal hem de manevi açıdan alacağınız geri dönüşler uykusuz geçen gecelere değecek.

TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

AKREP YILLIK BURÇ YORUMU (23 EKİM – 21 KASIM)

Bazı kişiler stres altında daha iyi çalışır. Bir rakip ya da işi yetiştirmemiz gereken bir zaman dilimi olunca durumu olumlu etkiliyor. Bu yıl Satürn’ün varlığı size epey baskı yapacak ve bu garip bir şekilde hoşunuza gidecek çünkü tümü sizi motive edecek. 2020 çok rahat geçecek bir yıl olmayacak belki ama sizin en iyi yönlerinizi ortaya çıkaracağı kesin. Dolayısıyla başarı dolu bir süreç sizi bekliyor. Plüton’a yakın konumlanacak olan Satürn bir nevi refakatçiniz gibi davranacak. Her günün her anında varlığını hissettirecek. Yaptığınız hiçbir şey Satürn’ün gözünden kaçmayacak. Bu biraz sinir bozucu olabilir ama zaman ilerledikçe size getirdiği başarıları gördükten sonra bu yaşam tarzını memnuniyetle kabulleneceksiniz. 

Bunlara Jüpiter dahil olacak. Jüpiter ile Plüton’un bir araya gelmesini iki yakın arkadaşın gece dışarı çıkmasına benzetebiliriz. Aşırıya kaçan şeyler yapmak için birbirini cesaretlendirir, kuralları yok sayar ve harika zaman geçirirler. Satürn ve Plüton bir arada süper disiplinliyken, Jüpiter ve Plüton bunun tam tersi. İki kombinasyonun da yaşanması birtakım ilginç olaylara sebebiyet verecek. Özetle, unutamayacağınız türden bir yıl olacak. 

Jüpiter’in etkisi ilişkilerinizde de hissedilecek. Satürn’ün beraberinde getirdiği baskılar işinize ve kariyerinize yansırken Jüpiter’in enerjisi aşk hayatınızı etkileyecek. Satürn sebebiyle zor koşullar altında çalışmanız gerektiğinden duygularınızı tam olarak ifade etmek istemeniz çok normal. Ama sadece tutku ve öfkeden ibaret, sükunetten ve huzurdan yoksun bir ilişki de hayatınızı zorlaştırabilir. Eğer ilişkiniz yıllar içinde durağanlaştıysa, Jüpiter’in varlığı tam da bu konuda yardımcı olabilir.

Satürn ve Plüton buluşması bu yıl sizin kariyerinizde de başarıyı garantileyecek. Çok çaba sarf etmeniz gerekecek ancak hak ettiğiniz ödülleri misliyle alacaksınız çünkü Satürn katı olsa da her zaman adildir.

Ağustos ve Eylül ayları güzel, doğru yolda olduğunuzu hissedeceksiniz. Yılın sonunda parasal açıdan tatmin edici bir ödül alacağınıza dair ipuçları var. Sonuç sizi her halükârda mutlu edecek.

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

YAY YILLIK BURÇ YORUMU (22 KASIM – 20 ARALIK)

Bu yıl ya hep ya da hiç denilebilecek olaylar yaşanabilir gibi duruyor, siz de bunu hem heyecanlı hem de korkutucu buluyorsunuz. Önceden sahip olduklarınıza yeni ve farklı şeyler katarak değişime ayak uydurdunuz. Böylece gitgide daha dolu dolu bir hayatınız oldu ki bu çok güzel bir şey. Ancak aynı zamanda geçmişe bağlı kalabildiğinizden sizin için çok

öneme sahip olan hayatınızın merkezi herhangi bir değişikliğe uğramadı. Bu yıl böyle bir şey mümkün olmayacak. Eski yaşamınızı geride bırakmanız ve daha sonradan geleceğinizi şekillendirecek olan yeni bir yaşam tarzı seçmeniz gerekecek.Daha önceden benzer deneyimleriniz olmuştu ama genelde yeni bir şeye geçiş yapmadan önce nasıl olduğunu görüp beğenip beğenmeyeceğinizi anlamak için deneme şansınız oluyordu. Oysaki bu sefer yeniliğe en başından itibaren bağlılık göstermeniz lazım çünkü sonrasında geriye dönme şansınız olmayacak. En başta beğenmeseniz bile dört elle sarılıp bir şekilde yürütebilmeniz lazım. Sizi korkutan da bu zaten. Yine de tipik Yay burcu özelliklerinizde bir değişiklik olmayacak.

Her zaman olduğunuz gibi dürüst, açık ve doğru seçimi yapmaya kararlı olacaksınız. Değişecek olan şey etrafınızdaki dünya ve inanç ve değerlerinizin sizin için ne kadar önemli olduğunu göstermesi için kendinize yarattığınız yaşam tarzı.

Belki daha basit bir yaşam tarzı seçeceksiniz, elinizdekileri daha az kullanıp daha çok tasarruf edeceksiniz; belki de daha zamanınıza değecek şeyler yapabilmeniz için size fırsat ve zaman tanıyacak daha az maaşlı bir iş bulacaksınız. Yaşanan büyük değişikliklerin siz de farkındasınız, şimdi kendinize sormanız gereken soru şu: 2020 yılında Yay prensiplerime nasıl bağlı kalabilirim? Yılın sonunda bu sorunuzun cevabını bulmuş, hatta buna göre yaşamaya başlamış olacaksınız.

Bu yılki kişisel hayatınız, yaklaşık dört ay arayla gerçekleşen iki değişim sonucu iki farklı bölüme ayrılacak. İlk kısmı tutku ve arzuyu yani aşk hayatınızda olmasını istediğiniz her şeyi kapsıyor. İkincisi ise toplum içinde birlikte görülmek, çift gibi davranmak olmak üzere ilişkinizi kamuya açık bir şekilde idare etmeyi kapsıyor. Dışarıdan bakıldığında her şey yolunda gibi görünse de hiçbir şey yerine oturmamış. İlişkinizden ve birbirinizden beklentileriniz sık sık değişiklik gösteriyor. Asıl kritik an Ekim’de karşınıza çıkacak. Yılın sonuna doğru ilişkiniz sadece  ikinizin olduğu daha özel zamanlara geri dönecek ve ikiniz de çok daha iyi hissedeceksiniz. Hakkında endişelenmeniz gerekmeyen tek şey finansal durumunuz. Bu bakımdan sizin için harika bir yıl olacak. Jüpiter ve Plüton’un yardımıyla daha çok para kazanacaksınız ve Satürn sayesinde tutumlu kararlar vereceksiniz.

YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

OĞLAK YILLIK BURÇ YORUMU (21 ARALIK – 19 OCAK)

Son birkaç aydır, hatta belki yıllardır, birbiriyle çelişen iki dürtü tarafından yönlendiriliyorsunuz. Bu dürtülerden biri kariyerinizde en yüksek mertebeye ulaşıp beraberinde gelecek mevki ve ödülü elde etmek. Şimdiye kadar her şey normaldi. Ancak diğer yandan daha kayda değer bir şey yapmak istiyorsunuz ama şimdilik bunun tam olarak nasıl bir şey olduğunu tanımlayamıyorsunuz. Herhalde kendi başınıza çalışmak istiyorsunuz ancak önemli olan kendi patronunuz olmak değil. Başarılı olmak istiyor olsanız da asıl hedefiniz hiçbir zaman maddi kazanç değil. Toplumsal belki de manevi açıdan emek vermeye değer ve yararlı bir şey yapmak istiyorsunuz. En önemlisi, bu imkânı kendiniz yaratmak değil de biri tarafından size sunulmasını veya onu keşfetmek istiyorsunuz. Böylece bulduğunuz an içgüdüsel olarak aradığınız şeyin o olduğunu bileceksiniz.

İlk dürtünüz olan kariyer hırsı Satürn’ün etkisinden kaynaklanıyor.Yönetici gezegeniniz Satürn olduğundan bu tür şeylere aşinasınız, kolaylıkla anlayabiliyorsunuz ve önceki kariyer hayatınıza bakıldığında bu tür şeylerde oldukça başarılısınız. Diğer dürtünüz ise Plüton’dan kaynaklanıyor, gizli güçler kendilerini nadiren gösterseler de en gizli sorularımızı cevaplarlar. Bu iki gezegen birbirine yaklaştıkça sizi farklı yönlere çektiklerinin daha çok farkına varıyorsunuz. Ancak bu gezegenler gitgide birleşiyorlar böylece bulanık olan gelecek biraz daha net bir hal almaya başlıyor. 2020 yılında bu iki gezegen otuz yılı aşkın süre sonra ilk defa sizin burcunuzda tam anlamıyla bir araya gelecek. Bu durum diğer burçlara büyük değişiklikler ve karmaşıklıklar getirecekken sizi ise uzun süredir beklediğiniz netliğe kavuşturacak. Uzun süredir aradığınız şeyleri bulacaksınız ve istediğinizin gerçekten bu olduğunu anlayacaksınız. Hem özel hem de sosyal hayatınızdaki isteklerinizi yerine getiren yeni bir hayata güvenle başlayacaksınız.

Haziran’ın sonunda ortaklık ilişkilerinizi etkileyecek olan tutulma belirli bir ilişkinin şu anda olduğundan çok daha fazlası olabileceğini ve olması gerektiğini gösterecek. Oğlak en romantik burçlar arasında değildir ve Oğlaklar genelde işle meşgul oldukları için biri veya bir şey onları bu konu hakkında uyarana kadar bu alanı ihmal edebiliyorlar. İş ve kariyerinizle alakalı her şey açısından harika bir yıl sizi bekliyor. Satürn ve Plüton uzun vadeli gidişatınızı tekrar tanımlarken Jüpiter de neredeyse bütün yıl sizi etkisi altına alacak. Bu, bolluk ve başarının hayatınızdan eksik olmayacağı anlamına geliyor. Özellikle Nisan ve Mayıs ayları finansal açıdan çok iyi bir dönem.


OĞLAK  BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

KOVA YILLIK BURÇ YORUMU (20 OCAK – 18 ŞUBAT)

Kova burçları için 2020, en önemli tarihi yılın bitmesinden tam on gün öncesine denk geliyor. 21 Aralık’ta altı yüz yıllık uzun bir süreden sonra Jüpiter ve Satürn ilk defa buluşacaklar. Böylesine önemli bir olay sizin için yeni bir dönemin başlangıcı olacak ancak bu tarihten sonra yaşanacaklar 2021 yılını ve bir sonraki yılları da ilgilendirecek. Peki bu 2020 yılını sadece oturup bekleyerek geçireceğiniz anlamına mı geliyor? Tabii ki hayır. 2020 siz dahil herkes için çok güzel değişikliklerin yaşanacağı bir yıl olacak. Ancak sizin için belli bir bitiş tarihi var, o da Aralık ayı oluyor. Bunu üniversitenin son yılı gibi düşünebilirsiniz. Hâlâ yapmak istediğiniz bir sürü şey, keşfetmek istediğiniz bir sürü yer var ama aynı zamanda işinize odaklanmanız gerektiğinin, bunun sonunda daha farklı ve geniş bir dünyaya açılacağınızın farkındasınız. Yaptığınız şeyden her ne kadar hoşlansanız da sona ermesi gerektiğini, son tarihin yaklaştığını biliyorsunuz ve bu, yılınızın çok daha yoğun geçmesine sebep oluyor. 

2020’nin hayatınızın belli bir döneminin bitişi olduğunu bilmek aklınıza bazı sorular getiriyor. Yaşamınızın şu anki döneminde önceden yapacağınızı söylediğiniz ama yapmadığınız şeyler var mı? Eğer varsa bu yıl bunu gerçekleştirmenin tam zamanı. Peki bunu gerçekten yapmak zorunda mısınız? Eğer geleceğinize bir katkısı olmayacaksa bunu şimdiki hedeflerinize eklemek yerine gelecekte yapılacaklar listesine eklemeniz çok daha faydalı olacaktır. Hedef ve başarılarınızı tekrar gözden geçirmek ve değerlendirmek bu yıl yapmanız gereken en önemli şeylerden biri. Listenizden bazı maddeleri çıkarmak üstünüzdeki baskıyı azaltacak ve yılınızın daha hafif ve neşeli geçmesine yardımcı olacaktır. Aynı zamanda harcayacağınız zamana değeceğini düşündüğünüz aktivitelerden daha çok keyif alacaksınız ve çok daha başarılı olacaksınız.

Her ilişkinin kendine has bir dinamiği vardır. Venüs beklenmedik bir şekilde haritanızın aşk bölümüne uğrayacak ve dört ay boyunca onun etkisi altında olacaksınız. İş hayatınızda başladığınız her şeyi tamamlamaya çabalayacaksınız. Geleceğe emin adımlarla yürürken yetenek ve itibarınız dışındaki her şeyi geride bırakabilirsiniz.

KOVA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

BALIK YILLIK BURÇ YORUMU (19 ŞUBAT – 19 MART)

Hayat bir kumar gibidir, bazen kazanırsın bazen kaybedersin. Bu gayet normal bir olay ancak riskli bir durumdan bahsediyorsak her başarı büyük bir zafer getirirken her yenilgi de büyük bir facia ile sonuçlanabilir ve bu da durumu düzeltmek için daha da fazla risk almanıza sebep olabilir.

2020 yılı da büyük riskler aldığınız bir yıl olacak. Yönetici gezegenleriniz olan Jüpiter ve Neptün bu yıl üç kez aynı yörüngede dizilecekler ve geleceğe yönelik yeni umut ve fikirler edinmenize yardımcı olacaklar. Kendinizi daha cesur hissedeceksiniz. Daha önce yapmaya cesaret edemediğiniz şeylerin üstüne gitmenin ve hayallerinizi gerçekleştirmenin tam zamanı. Fakat aynı zamanda Satürn ve Plüton’un varlığı sizi büyük bir kısıtlama altına sokacak. Bu durum sizi hak ettiğiniz başarıdan mahrum bırakabilir, hatta hedeflerinize ulaşmanızı ciddi ölçüde engelleyebilir. Jüpiter yardımınıza koşarak Plüton’u Satürn’ün baskısından kurtarmaya çalışacak ve sizi başarıya bir adım daha yaklaştıracak. Ancak bu girişimler başarılı olabileceği gibi başarısız da olabilir. Başarısız olduğu takdirde hem duygusal hem de finansal açıdan zarar görebilirsiniz. Cesur olmalısınız ve bir fırsat gördüğünüzde bunu değerlendirmelisiniz ancak kaybetmeye de hazırlıklı olmalısınız, şansın sizden yana olmadığını hissettiğiniz an kendinizi geri çekebilmelisiniz. İyimser olmanızda hiçbir sorun yok, sadece yaklaşımlarınızda biraz daha esnek olmalısınız. Bunu hayatta kalma mücadelesi olarak düşünün. Hedefiniz tabii ki kazanmak olmalı ancak çok sert yaklaşımlar sergilemeyin.

Kişisel hayatınızda da kararlarınızda esnek olmak ve uzlaşmaya istekli olmak çok önemli bir rol oynayacak. İlişkilerinizden bazı beklentileriniz hatta talepleriniz olabilir. Karışıklıklara sebep olacak birçok gezegenin aktif olmasına bakarak istediğiniz her şeyi elde edebilme ihtimaliniz düşük görünüyor. İlişkiniz yıl içinde zaman zaman değişikliklere uğrayabilir, bu durumlar gezegenlerin bazen isteklerinizi gerçekleştirip bazen gerçekleştirmemesinden kaynaklanacak. Akışına bırakın.

Kariyerinizde değişiklik yapmanız gerektiğini düşünüyor olabilirsiniz. Haziran’da bir kriz yaşanacak gibi, sabırlı olun hepsi gelip geçecek. Ve yıl sonunda karşınıza daha iyi fırsatlar çıkacak. Bununla birlikte, finansal konularda risk almaktan çekinin.

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ŞUBAT 2020 BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ




ETİKETLER
SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

Yeni sayımızın kapağında oyuncu Hazar Güçlü var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.