2022 ASTROLOJİSİ: YENİ YILDA GÜNEŞ, AY VE YILDIZLAR NELERE DİKKAT ÇEKİYOR?

Yeni yılın dikkat çeken gezegeni Jüpiter 10 Mayıs’a kadar yüceldiği Balık burcunda. Sonrasında Koç burcuna ilerleyerek kalpleri ısıtıyor.

Pınar Atmaca PINAR ATMACA 31 Aralık 2021
2022 ASTROLOJİSİ: YENİ YILDA GÜNEŞ, AY VE YILDIZLAR NELERE DİKKAT ÇEKİYOR?

Son iki yıldır sırayla Oğlak ve ardından Kova burcunda ilerleyen sosyal gezegenler Satürn ve Jüpiter bu yıl birbirinden ayrılıyor. Satürn Kova burcunda yine güçlü ilerleyişini sürdürürken, Jüpiter 10 Mayıs’a kadar Balık burcunda ardından da Koç burcunda ilerliyor. 10 Mayıs’a kadar yüceldiği Balık burcunda ilerleyen Jüpiter yaşamımıza sürprizler, şanslı durumlar, beklenmedik iyilikler ve güzellikler getirebilir. Balık burcu mucizevi durumlarla ilgilidir. Bilinmeyenlere, görünmeyenlere de işaret eder. Jüpiter bu burçta daha önce görülmeyen, beklenmeyen sürprizler sunabilir. 10 Mayıs’tan sonra ise Jüpiter bir ateş burcuna ilerliyor ki işte bu ateş bizi Satürn’ün soğukluklarından bir nebze olsun çıkarıp ısıtabilir, kalbi, aşkı, sevgiyi öne çıkarabilir, sevgisizlikten buz gibi donup kalmış yürekleri ısıtabilir. Jüpiter zodyağın ilk burcu olan Koç’ta bu burcun özelliklerini iyice öne çıkarabilir. Koç burcundaki Jüpiter tıpkı bir ilk çocuk gibi saf ve naif enerjiyi, birinci olma, önde olma, atılım, girişim yapma isteklerini artırabilir. 10 Mayıs’tan itibaren Jüpiter ile bolca Koç burcu özelliğini ve karakterini etrafımızda görüp hissedebilir, yaşamlarımıza katabiliriz.

29 Ocak’a kadar süregelen Venüs retrosu ikili ve bire bir ilişkilerde geçmişten gelen sorunları ortaya çıkarabilir. Eski sevgililer ve eşler bu dönemde ortaya çıkabilir. Retroda başlayan ilişkiler retronun son bulmasıyla çözünebilir. Ayrıca harcamalarda temkinli davranmak gerekebilir. Yaptığımız alışverişler uygun olmayabilir, değişim gerektirebilir. Bu yıl Venüs’ün aşk, ilişkiler ve para konularında destekleyici dönemleri de var. 5 Nisan-2 Mayıs; 28 Mayıs-22 Haziran; 17 Temmuz-11 Ağustos, 29 Eylül-23 Ekim arası Venüs’ün destekleyici olduğu zamanlar.

Bu yıl 30 Ekim’e kadar Mars hızlı ve düz ilerliyor. Aksiyon alanımızı belirleyen, bize enerji veren Mars girişimci tarafımızı ortaya çıkararak risk almamıza yol açar. Ancak Mars malefiktir yani zarar verici olabilir. 24 Ocak-6 Mart arasında iş, görev ve sorumluluk konularında yol kat edebiliriz ancak üstlerimizle ve yönetici konumunda kişilerle çatışmamaya dikkat etmeliyiz. 6 Mart-14 Nisan arasında Mars bizi sosyal yönden fazla aktif kılabilir. Ancak fikir ayrılıkları dostlarımızdan kopmamıza sebep olabilir. 14 Nisan-24 Mayıs arasında Mars oldukça kaygan ve yanıltıcı bir zeminde ilerliyor, adımlarımızı daha dikkatli atmamız gerekebilir. 24 Mayıs-5 Temmuz arası atılgan, girgin bir dönemimiz olabilir ancak fiziksel ve özellikle başla ilgili rahatsızlık ve yaralanmalara dikkat etmeliyiz. 5 Temmuz-20 Ağustos arası da Mars’ın gündeminde maddi konular olabilir. 20 Ağustos’tan yıl sonuna kadar Mars İkizler burcunda bizi zihinsel alanda ve eğitimle ilgili konularda uğraştırabilir. 30 Ekim’de başlayan Mars retrosu bu uğraşları daha da yorucu kılabilir.

Merkür’ün retro olduğu yani geri hareket ettiği 14 Ocak-3 Şubat, 10 Mayıs-3 Haziran, 9 Eylül-2 Ekim arasında ise iletişim ve haberleşme konularında çıkabilecek aksaklıklara dikkat etmemiz gerekebilir.

2022’nin Güneş tutulmaları güven ekseni olarak bilinen Boğa-Akrep ekseninde gerçekleşiyor. Bu tutulmalar maddi konularımızı ve ortak maddi paylaşımlarımızı etkileyebilir. 30 Nisan’daki ilk tutulma bir maddi girişimi, yeni bir işi gündeme getirebilir ya da çok istediğimiz bir şeyi satın almamızı sağlayabilir. 25 Ekim’deki tutulma ise eşimizin veya ortağımızın işindeki yeni bir gelişmeyi, yeni bir ortak iş, yatırım veya girişimi, bir vergi veya miras konusunu gündemimize taşıyabilir.

Mutlu ve güzel bir yıl geçirmeniz dileğiyle.



KOÇ BURCU 2022 YILLIK BURÇ YORUMLARI

BOĞA BURCU 2022 YILLIK BURÇ YORUMLARI

İKİZLER BURCU 2022 YILLIK BURÇ YORUMLARI

YENGEÇ BURCU 2022 YILLIK BURÇ YORUMLARI

ASLAN BURCU 2022 YILLIK BURÇ YORUMLARI

BAŞAK BURCU 2022 YILLIK BURÇ YORUMLARI

TERAZİ BURCU 2022 YILLIK BURÇ YORUMLARI

AKREP BURCU 2022 YILLIK BURÇ YORUMLARI

YAY BURCU 2022 YILLIK BURÇ YORUMLARI

OĞLAK BURCU 2022 YILIK BURÇ YORUMLARI

KOVA BURCU 2022 YILLIK BURÇ YORUMLARI

BALIK BURCU 2022 YILLIK BURÇ YORUMLARI





SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

Yeni sayımızın kapağında oyuncu Hazar Güçlü var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.