11 AĞUSTOS 2020 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
11 Ağustos 2020 günlük burç yorumlarını Astrolog Pınar Atmaca kaleme aldı. Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam ediyor. İşte burçlarda yaşananlar...
ÖZGE ÇOLAK 11 Ağustos 2020
iStock

11 AĞUSTOS KOÇ BURCU YORUMLARI

Ay Boğa burcunda ilerlemeyi sürdürürken maddi konularla ilgili hassasiyetler söz konusu olabilir. Bütçenize uygun hareket etmeye çalışabilirsiniz. İş ve para konularıyla yüklü bir gündem sizi bekliyor olabilir.

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

KOÇ BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

YÜKSELEN BURÇ HESAPLAMA

11 AĞUSTOS BOĞA BURCU YORUMLARI

Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken ilişkilerde söz, güç ve avantaj sizde olabilir. Enerjinizle dikkat çekebilirsiniz. İlişkilerinizde söz sahibi olarak lider yönlerinizi daha güçlü şekilde ortaya koyabilirsiniz.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

BOĞA BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

11 AĞUSTOS İKİZLER BURCU YORUMLARI

Ay Boğa burcunda ilerlemeyi sürdürürken kontrolünüz dışı gelişebilecek durumlara daha çok dikkat etmelisiniz. Unutkanlık, sakarlık ve dalgınlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Mistik ve spiritüel konularla ilgilenebilirsiniz.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İKİZLER BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

11 AĞUSTOS YENGEÇ BURCU YORUMLARI

Ay Boğa burcunda ilerlemeyi sürdürürken sosyal konular ve arkadaşlıklar ön planda olabilir. Fikirlerinizi, görüşlerinizi paylaşmak, konuşmak, tartışmak isteyebilirsiniz. Yenilikçi ve sıradışı tutum ve davranışlarınızla dikkat çekebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

YENGEÇ BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

11 AĞUSTOS ASLAN BURCU YORUMLARI

Ay Boğa burcunda ilerlemeyi sürdürürken hedefleriniz ve planlarınızla ilgilenebilirsiniz. Duygularınızı ortaya koymaktan, göstermekten çekinmeyeceğiniz bir gün olabilir. Sosyal konumunuz, dışarıdan nasıl göründüğünüz, statüye ilişkin konular gündeme gelebilir.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ASLAN BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

11 AĞUSTOS BAŞAK BURCU YORUMLARI

Ay Boğa burcunda ilerlemeyi sürdürürken keşif ve macera duygunuz yüksek. Seyahatler, uzak yolculuklar, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular dikkat çekebilir. Uzaklardan haberler gündeme gelebilir.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

BAŞAK BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

11 AĞUSTOS TERAZİ BURCU YORUMLARI

Ay Boğa burcunda ilerlemeyi sürdürürken gününüz ortak maddi konularda, yatırım ve alım satım konularında dikkat çekici olabilir. Duygusal açıdan derin hassasiyetler gündeme gelebilir, gerilim ve stresten uzak durmaya çalışmalısınız.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

TERAZİ BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

11 AĞUSTOS AKREP BURCU YORUMLARI

Ay karşıt burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konularında hassasiyetler söz konusu olabilir, eşinizin konularıyla, sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir. İlişkinizde uyum, denge, eşitlik peşinde olabilirsiniz.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

AKREP BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

11 AĞUSTOS YAY BURCU YORUMLARI

Ay Boğa burcunda ilerlemeyi sürdürürken günlük işler, detaylar, hesap kitap işleri gündeminize gelebilir, çalışkan ve üretken bir gün geçirebilirsiniz. Beslenme, sağlık, şifa konularıyla ilgilenebilirsiniz.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

YAY BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

11 AĞUSTOS OĞLAK BURCU YORUMLARI

Ay Boğa burcunda ilerlemeyi sürdürürken aşk hayatınızdaki olaylar gündeminize damga vurabilir, heyecan ve tutkularınız öne çıkabilir, heveslerinizin, istek ve beklentilerinizin peşinde olabilirsiniz.  Sevdiklerinize karşı daha hassas bir tutum sergileyebilirsiniz.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

OĞLAK BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

11 AĞUSTOS KOVA BURCU YORUMLARI

Ay Boğa burcunda ilerlemeyi sürdürürken ev ve aile konularına dikkat çekiyor. Evinizde, ailenizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Yemekler hazırlayıp sofranızda ailenizi ağırlayabilirsiniz. Geçmiş konular gündeme gelebilir.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

KOVA BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

11 AĞUSTOS BALIK BURCU YORUMLARI

Ay Boğa burcunda ilerlemeyi sürdürürken yakın çevrenizle iletişim dikkat çekici olabilir. Kardeşleriniz, komşularınız ve iş arkadaşlarınızla daha sık bir arada olabilirsiniz. Ziyaretler ve kısa yolculuklar yapabilirsiniz.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

BALIK BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ



Tarot falı meraklılarını böyle alalım!



Hangi burç nasıl ilan-ı aşk eder?


SON HABERLER