4 ARALIK 2020 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
4 Aralık 2020 günlük burç yorumlarını Astrolog Pınar Atmaca kaleme aldı. Ay akşam saatlerinde burç değiştiriyor. İşte burçlarda yaşananlar...
ÖZGE ÇOLAK 04 Aralık 2020
iStock

4 ARALIK KOÇ BURCU YORUMLARI

Gün içinde ev ve aile yaşamınızda geçmişten gelen olay ve konuların ağırlığını hissetmeniz özellikle ailenize karşı daha merhametli, şefkatli davranmanıza neden olabilir. Akşam saatlerinde aşk ve sevdikleriniz ön plana çıkıyor.

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

KOÇ BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

YÜKSELEN BURÇ HESAPLAMA

4 ARALIK BOĞA BURCU YORUMLARI

Gün içinde iletişimle ilgili konularda dikkatli ve temkinli hareket etmeyi ihmal etmemelisiniz. Konuşmalarınız siz farkında olmasanız da farklı yöne çekilebilir veya gidebilir. Sözleriniz beklemediğiniz etkiler yaratabilir. Akşam saatlerinde ise ev ve aile konuları önem kazanıyor.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

BOĞA BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

4 ARALIK İKİZLER BURCU YORUMLARI

Gün içidne maddi konulara odaklanabilirsiniz. Kendinize duyduğunuz güveni tazelemek ihtiyacı duyabilirsiniz. Kaynaklarınızı, sahip olduklarınızı, yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim hızlanabilir.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İKİZLER BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

4 ARALIK YENGEÇ BURCU YORUMLARI

Ay gün içinde burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken cesur yönlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda yönetici ve lider bir tutum sergileyebilirsiniz. Akşam saatlerinde lüks ve konfor ihtiyacınız artabilir.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

YENGEÇ BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

4 ARALIK ASLAN BURCU YORUMLARI

Gün içinde hayatınız kontrolünüz dışında akarken siz de her şeyi oluruna veya gidişatına bırakmak isteyebilirsiniz. İhmal, dalgınlık ve unutkanlığa bugün her zamankinden çok dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde Ay burcunuza ilerlediğinde kendinizi toparlıyor, özgüven kazanıyorsunuz.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ASLAN BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

4 ARALIK BAŞAK BURCU YORUMLARI

Gün içinde sosyal gündeminiz ağırlığını koruyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, görüşlerinizi, fikirlerinizi tartışabilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay burç değiştirdiğinde duygularınızı göstermekte, paylaşmakta zorlanmayabilirsiniz.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

BAŞAK BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

4 ARALIK TERAZİ BURCU YORUMLARI 

Gün içinde plan, düzen, organizasyon gerektiren işlere odaklanabilirsiniz. Hedefleriniz doğrultusunda kararlılık sergileyebilirsiniz. Akşam saatlerinde sosyal bir gündem ve arkadaşlıklar size bekliyor.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

TERAZİ BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

4 ARALIK AKREP BURCU YORUMLARI

Gün içinde bulunduğunuz ortamdan uzaklaşıp rahat ve taze bir nefes almak isteyebilirsiniz. Seyahat planları yapıyorsanız, tedbirli davranmayı, aksilikleri göz önüne bulundurmayı ihmal etmemelisiniz. Akşam saatlerinde görev ve sorumluluklar öne çıkıyor.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

AKREP BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

4 ARALIK YAY BURCU YORUMLARI

Gün içinde ortak maddi konular ağırlığını hissettirebilir. Duygusal stres ve gerginlikten uzak durmalısınız. Akşam saatlerinde kendinizi çok daha özgür, bağımsız hissedebilirsiniz.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

YAY BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

4 ARALIK OĞLAK BURCU YORUMLARI

Gün içinde ilişkiler önemini sürdürüyor. Denge ve uyumu daha fazla gözetmek isteyebilirsiniz, karşı tarafı da kendiniz kadar düşünebileceğiniz, önemseyebileceğiniz bir gün. Akşam saatlerinde mücadeleci yönünüz öne çıkıyor.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

OĞLAK BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

4 ARALIK KOVA BURCU YORUMLARI

Gün içinde odaklanmanız gereken günlük işleriniz ve detaylar olabilir. Çalışkan ve üretken bir gün geçirebilirsiniz. Kaygıları, kuruntuyu bir kenara bırakabilirsiniz daha iyi işler çıkarabilirsiniz. Akşam saatlerinde ilişkiler öne çıkıyor.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

KOVA BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

4 ARALIK BALIK BURCU YORUMLARI

Gün içinde egolar kişisel beklenti ve istekler siz farkında olmasanız da ön planda olabilir. Kişisel ilgi alanlarınıza odaklanmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise detaylar, irili ufaklı işler önem kazanıyor.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

BALIK BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ



Tarot falı meraklılarını böyle alalım!



Burç uyumunuzu biliyor musunuz?



Hangi burç nasıl ilan-ı aşk eder?

SON HABERLER