7 EKİM 2021 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
7 Ekim 2021 burç yorumlarını Astrolog Pınar Atmaca yorumladı… Venüs Yay burcunda… İşte koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burcu yorumları...
ELLE ONLINE 06 Ekim 2021
iStock

7 EKİM KOÇ BURCU YORUMLARI 

Bugün Venüs’ün Yay burcuna ilerlemesiyle birlikte önümüzdeki bir aylık dönemde yolculuklar, keşif ve macera duygusu size şans getirebilir ve aradığınız aşkı uzak ufuklarda, bulunduğunuz ortamın dışında bulabilirsiniz.

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

KOÇ BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

YÜKSELEN BURÇ HESAPLAMA

7 EKİM BOĞA BURCU YORUMLARI 

Burcunuzun da yıldızı olan Venüs’ün Yay burcuna ilerlemesiyle bugünden itibaren bir ay boyunca eşli, ortaklı konularda, işlerde şansınız yükseliyor, eşiniz veya ortağınız özellikle maddi konularda sizi mutlu edebilecek haberlerle ya da gelişmelerle karşınıza çıkabilir.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

BOĞA BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

7 EKİM İKİZLER BURCU YORUMLARI 

Venüs’ün Yay burcuna ilerlemesiyle bugünden itibaren bir ay boyunca bire bir ilişkiler ve ortaklıklar konusunda şansınız yükseliyor, karşınızda sizi destekleyen, takdir eden kişiler bulabilirsiniz.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İKİZLER BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

7 EKİM YENGEÇ BURCU YORUMLARI 

Venüs’ün Yay burcuna ilerlemesiyle bugünden itibaren bir ay boyunca gündelik yaşantınız ve rutinleriniz daha renkli, daha keyif verici olabilir. Kendinizden yaşça küçük biriyle bir aşk gündeminize gelebilir.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

YENGEÇ BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

7 EKİM ASLAN BURCU YORUMLARI 

Venüs’ün Yay burcuna ilerlemesiyle bugünden itibaren bir ay boyunca aşktan yana oldukça şanslı bir döneme ilerliyorsunuz. Bu dönemde bolca eğlenebilir, hayatın tadını daha fazla çıkarabilirsiniz. Sevdikleriniz sizi epeyce şımartabilir.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ASLAN BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

7 EKİM BAŞAK BURCU YORUMLARI 

Venüs’ün Yay burcuna ilerlemesiyle bugünden itibaren bir ay boyunca aile ve ev konularında şanslı bir döneme ilerliyorsunuz. Bu dönemde ev yaşamının tadını daha çok çıkarabilir, ailenizle hoşça vakit geçirip eğlenebilirsiniz.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

BAŞAK BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

7 EKİM TERAZİ BURCU YORUMLARI 

Venüs’ün Yay burcuna ilerlemesiyle bugünden itibaren bir ay boyunca yakın çevrenizde güzel ve keyifli gelişmelere tanık olabilirsiniz. Keyifli dostluklar kurabilir, güzel sohbet ve konuşmalara dahil olabilirsiniz.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

TERAZİ BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

7 EKİM AKREP BURCU YORUMLARI 

Venüs’ün Yay burcuna ilerlemesiyle bugünden itibaren bir ay boyunca maddi ve parasal konularda kısmetli olabilirsiniz. Kaynaklarınızı, varlıklarınızı daha iyi değerlendirmenin yollarını bulabilirsiniz.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

AKREP BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

7 EKİM YAY BURCU YORUMLARI 

Venüs bugün burcunuza ilerliyor ve bu geçişle birlikte bir ay boyunca şans yıldızı sizinle olacak ve size bolca kısmet getirebilir. Bu dönemde cazibeniz oldukça yüksek ve aşkı kendinize bir mıknatıs gibi çekebilirsiniz.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

YAY BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

7 EKİM OĞLAK BURCU YORUMLARI

Venüs’ün Yay burcuna ilerlemesiyle bugünden itibaren bir ay boyunca kendinizi ruhen çok daha rahat ve konforlu hissedebilirsiniz ve bu durum yaşamınızı ummadığınız ve beklemediğiniz şekilde güzelleştirebilir.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

OĞLAK BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

7 EKİM KOVA BURCU YORUMLARI

Venüs’ün Yay burcuna ilerlemesiyle bugünden itibaren bir ay boyunca oldukça canlı ve renkli bir sosyal yaşam sizi bekliyor. Arkadaşlarınızdan iyilikler görebilirsiniz ve aşkı arkadaş çevrenizden bulabilirsiniz.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

KOVA BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

7 EKİM BALIK BURCU YORUMLARI

Venüs’ün Yay burcuna ilerlemesiyle bugünden itibaren bir ay boyunca iş, kariyer, statü ve konum açısından da kısmetli bir döneme ilerliyorsunuz. Bu dönemde bolca alkış ve takdir toplayabilir, sizi kariyer açısından yükselten bir başarı kazanabilirsiniz.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

BALIK BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ



Tarot falı meraklılarını böyle alalım!

Hangi burca ne hediye alınır?

Burç uyumunuzu biliyor musunuz?

Hangi burç nasıl ilan-ı aşk eder?

SON HABERLER