2019 OĞLAK BURCUNDAKİ GÜNEŞ TUTULMASIYLA BİTİYOR

26 Aralık 2019’da gerçekle��en Güneş tutulması görev ve sorumluluk alanımızı düzenleyen gelişme ve yenilikleri beraberinde getirebilir. İş ve kariyer konuları tutulmanın odağında yer alıyor.

Pınar Atmaca PINAR ATMACA 26 Aralık 2019
2019 OĞLAK BURCUNDAKİ GÜNEŞ TUTULMASIYLA BİTİYOR

Güneş tutulması önümüzdeki yılın ilk yarısını belirleyen temalar taşıyor. Tutulma statü, konum, itibar, imajla ilgili konularda önemli değişiklikleri ve yenilikleri beraberinde getirebilir.

Oğlak burcundaki tutulma bir iş ve kariyer tutulması. Bu tutulmayla kariyerimizle, iş hayatımızla ilgili yeni başlangıçlar yapabiliriz. Yeni işler, pozisyon veya makamlar gündeme gelebilir. Güney yönlü gerçekleşen tutulma bazı son ve bitişlerle birlikte biraz daha zorlayıcı olabilecek bir döneme işaret edebilir. Tutulmayla birlikte atacağımız yeni girişim ve adımlar daha fazla kararlılık, metanet, dirayet gerektirebilir.

Sistem, düzen, organizasyon içeren her türlü konu bu tutulmanın merceği altında. Kurumsal yapıların ve bu yapılar içindeki değişimlerin etkilerini tutulmayla birlikte yaşamımızda daha fazla görebiliriz. Kurumsal yaşamı etkileyen ciddi bir tutulma bizi beklerken alt üst ilişkilerinde yeni tutum ve yaklaşımlar söz konusu olabilir.

Tutulma Jüpiter ile birleşirken belli bir iyimserliği de beraberinde getirebilir. Uranüs’le tutulmanın uyumlu açısı özellikle maddi konularda, iş ve para konularında sürpriz gelişmeleri, beklenmedik olay ve durumları gündemimize taşıyabilir.

Güneş Tutulmasının burcunuza etkilerine gelecek olursak:

Koç

Yılın bu son tutulması iş hayatınız ve kariyerinizle ilgili konuları gündeme taşıyor. Yeni bir iş ve kariyer söz konusu olabilir. Bunun yanında toplum gözünde statünüzle ilgili değişiklikler bekleyebilirsiniz.

Boğa

Tutulma uzaklar, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konuları yeni gelişmeleri beraberinde getirebilir. İş seyahatlerini gündeminize taşıyabilir. Sosyal medya ile ilgili bir gelişme de tutulmanın merceğinde olabilir.

İkizler

Yılın bu son tutulması, ortak maddi konularda, eşinizin veya ortağınızın işleri ile ilgili bir gelişmeyi gündeminize getirebilir. Güçlü kişilerin yaşamınıza olan etkilerini ortaya çıkarabilir. Vergi, mirasla ilgili bir konu da tutulmanın odağında olabilir.

Yengeç

Yılın bu son tutulması ilişki dünyanıza ışık tutuyor. Tutulma mevcut ilişkiniz açısından bir başlangıç veya milat olabilir. Bir ilişkiniz yoksa yeni bir ilişkiyi gündeminize getirebilir.

Aslan

Yılın son tutulması sağlığınızla ilgili yeni adım ve başlangıçları beraberinde getirebilir. Gündelik yaşamınızda, çalışma ortamınızda önemli değişiklikler yapabilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Başak

Yılın son tutulması sevdikleriniz, aşkınızla ilgili yeni gelişmeleri beraberinde getirebilir. Bir ilişkiniz yoksa yaşamınıza uzun vadeli, kalıcı bir aşkı dahil edebilir. Tutulmayla birlikte sevdiğiniz bir uğraşı işe dönüştürebilirsiniz.

Terazi

Yılın son tutulması aile içi gelişmeleri beraberinde getirebilir. Ailede genişleme, büyüme, yeni üyelerin aileye katılması söz konusu olabilir. Tutulmayla birlikte eve, yaşadığınız yer ve mekâna dair yeni konular gündeminize gelebilir.

Akrep

Güneş tutulması kardeşlerinizle ilgili bir konuyu gündeminize katabilir. Eğitim, öğrenme, bilgilenme yolunda yeni adım ve girişimlerde bulunmanızı sağlayabilir. Eğitimle ilgili bir iş söz konusu olabilir.

Yay

Güneş tutulması maddi, parasal konularda yeni gelişmeleri gündeminize getirebilir. Kazanç ve paraya dönüşecek işlere el atmanızı ve girişimlerde bulunmanızı sağlayabilir. Uzun vadede kalıcılığı olan bir alım satım işi yapabilirsiniz.

Oğlak

Burcunuzda gerçekleşen tutulma yaşamınızda yeni bir dönemin başlangıcı olabilir. Hayatınızı düzenleyecek girişim ve atılımlarda bulunabilirsiniz. Bireysel, kişisel konuların önem kazandığı bir döneme giriş yapabilirsiniz.

Kova

Güneş tutulması bilinçaltınıza etki eden bir tutulma olabilir. Vazgeçmeniz, bırakmanız durum ve konularla ilgili adım atabilir ya da girişimde bulunabilirsiniz. Bir hayır ve bağış işine de el atabilir, girişebilirsiniz.

Balık

Güneş tutulması sosyal yaşamınıza etki ederken arkadaşlık ilişkilerinizde kararlı adımlar atmanızı, yürümeyen dostlukları sonlandırmanızı, yerine yeni dostluklar kurmanızı sağlayabilir.

Günlük burç yorumları için tıklayın. 

2020 yıllık burç yorumları için tıklayın.

Boğa burcu 2020 yıllık yorumları için tıklayın.

İkizler burcu 2020 yıllık yorumları için tıklayın.

Koç burcu 2020 yıllık yorumları için tıklayın.  





SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

Yeni sayımızın kapağında oyuncu Hazar Güçlü var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.